Brak słów
… sarkazmu się chwyta.

podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.
ostatnia bitwa o zachodnią Europę rozegra się między ciapatymi a pedałami...
A mogli powiedzieć, że nie ma wolnych miejsc i tyle! Swoją droga mamy powoli dyktaturę tych zboków !
dzarul napisał/a:
A mogli powiedzieć, że nie ma wolnych miejsc i tyle!
Przecież to kłamstwo jest... a kłamstwo to grzech!! Więc lepiej stracić dorobek całego życia niż się smażyć w piekle

podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.

K🤬a, co się dzieje z tą planetą? Jak źle musi funkcjonować państwo, żeby do takiej sytuacji dopuścić? Ludzie w sowim hotelu odmówili wydania pokoju, za to ich uj🤬o. Wszędzie wolność, równość... ta, dopóki na horyzoncie nie pojawi się jakaś mniejszość, wtedy te piękne frazesy idą w odstawkę. Nagle równość nie istnieje, nagle zaczynają się przywileje i specjalne traktowanie żeby wielmożnej mniejszości nie urazić. Niedługo będzie chyba trzeba, pod groźbą rozstrzelania, nadstawiać dupy dla amatorów greckiej miłości, żeby nie poczuli się dotknięci i dyskryminowani, absurd, k🤬a, absurd. Rozj🤬 ten grajdół i zacząć od nowa bo ewidentnie się gdzieś po drodze ludzkość pogubiła.
pedalstwo trzeba znów zepchnać do rynsztoka,a na ulicy pedałów każdy powinien nap🤬lać,
do czego to doszło, że normalna rodzina traci dorobek życia przez cioty
do czego to doszło, że normalna rodzina traci dorobek życia przez cioty

Coś mi tu nie pasuje z tym bankructwem z powodu bojkotu. Mam przyjąć że większość korzystających w Anglii z hotelów to pedały?
ta para pedałów mogła wynająć pokój gdzieś w Rosji... tam to ich by przybili do drzwi wejściowych za jaja na pokaz

Ja im otworze hotel
Pole pelne grubych pali...
Wynajme tylko jakiegos przodka Vlada...
3 pierwsze doby gratisssss
Pole pelne grubych pali...
Wynajme tylko jakiegos przodka Vlada...
3 pierwsze doby gratisssss

Gdyby to była niezamężna para heteroseksualna to też miałaby prawo się sądzić i z dużym prawdopodobieństwem by wygrała. Pokój dwuosobowy z łożem małżeńskim, ale powinni każdemu ten pokój udostępnić. To jest dyskryminacja, ale ze strony właścicieli hotelu. Też bym się wk🤬ił, gdyby nie wynajęli mi pokoju dla mnie i mojej lubej, bo nie mamy ślubu.
K🤬a ale to jest ich biznes, ich hotel, dlaczego nie mogą zdecydować komu wynajmują pokój ?
Hotel był prywatnym przedsięwzięciem? Jeśli tak to właściciel ma prawo decydować czy przyjąć gości, czy nie. A innym c🤬j do tego. Ich sprawa, że nie zarobili kilku funtów za wynajem. Tak to jest jak się ktoś państwo wp🤬la w prywatną działalność