📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

JA bym powiedział, że jest odwrotnie.
Ale IDEALNIE widać to na przykładzie Michnika! Michnik jest przyjacielski, tolerancyjny i w ogóle taki do przodu! Wymieni poglądy, porozmawia, kultura! Nooo chyba, że ktoś ma INNE zdanie niż on. Wówczas ten ktoś jest ksenofobem, rasistą, antysemitą, oszołomem i fanatykiem religijnym.
Ale IDEALNIE widać to na przykładzie Michnika! Michnik jest przyjacielski, tolerancyjny i w ogóle taki do przodu! Wymieni poglądy, porozmawia, kultura! Nooo chyba, że ktoś ma INNE zdanie niż on. Wówczas ten ktoś jest ksenofobem, rasistą, antysemitą, oszołomem i fanatykiem religijnym.
Polska, Mieszkam w Polsce, Mieszkam w Polsce, Mieszkam tu tu tu tu....

Magik2501 napisał/a:
JA bym powiedział, że jest odwrotnie.
Wszedłem w komentarze żeby napisać coś o dokładnie takim samym przekazie,ale mnie wyręczyłeś

tylko czekam aż jaro k. powie że Tusk zaczaił się za drzewem i ustrzelił tupolewa rakietą
chybeck - i wtedy wszyscy wstali i klaskali, dziękując kierowcy autobusu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie