tranzystor napisał/a:
Chyba masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, albo jesteś tak tępy, że nie dopatrujesz się ironii. Nie jestem zwolennikiem żadnej partii politycznej w RP, bo to są wszyscy złodzieję ("szczerość", ale tylko do wygranych wyborów).
![]()
Drugi twój post i po raz kolejny pokazałeś że jednak sam masz problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego. wali nas na kogo głosujesz, ale dałeś przykład tego o czym pisał Gszysztof
tranzystor napisał/a:
I tym "kimś" musisz być Ty - aktywista PiS walczący o prawość i równość w naszym kraju, zagorzały przeciwnik agresji i wszelkiej zawiści![]()
zatem.
mów do słupa a słup jak dupa. "Nie jesteś z nami to jesteś z tamtymi" -popieram autora tego hasła. Jest sporo takich ciuli.

Tusk to j🤬a szmata która daje dupy za dwa piwa, Komorowski to jego suka która spełnia wszystkie rozkazy swojego pana. PO to jedna wielka banda sk🤬ieli i nic tego nie zmieni.
Kaczyński z kolei to człowiek chory psychicznie. I ja to już k🤬a mówię poważnie, ten człowiek powinien iść się leczyć bo jest pop🤬lony. Odj🤬o mu po śmierci brata bliźniaka i nie ma co temu zaprzeczać. Na początku było mi go żal, bo to na pewno wielka tragedia, ale teraz, po tym co on k🤬a odp🤬la doszedłem do wniosku, że p🤬lić go. Jak jest taki zj🤬y psychicznie to niech się trzyma od polityki z daleka.
A PiS to banda oszołomów, poj🤬ych fanatyków religijnych, wiernych swojemu poj🤬emu wodzu, więc ich też j🤬 pies chory na AIDS z rakiem prostaty i wodogłowiem.
JKM z kolei to kolejna polityczna prostytutka z syndromem Palikota, potrafi jedynie robić z siebie pajaca (no ktoż k🤬a przy zdrowych zmysłach zakłada gigantyczną muchę, goli łeb na łyso i nosi wąsy które Piłsudskiego przyprawiłyby o kompleksy?) więc też jest c🤬ja warty. Jedyna różnica między nim i Tuskiem jest taka, że Tusk wystawia swój wyj🤬y odbyt w stronę dorosłych, a JKM próbuje przekupić młodzież i głosi chwytne hasełka które ci chętnie podłapują i zaśmiecają internet newsami na jego temat.
Tyle jeśli chodzi o politykę. I jeśli już k🤬a naprawdę musicie mnie zaszufladkować to dodam jeszcze że jestem satanistą, czytam Biblię Szatana i mam pentagram.
Jeszcze jakieś k🤬a pytania?!

up@ czemu sobie przeczysz?
Skoro dani politycy są złem wcielonym i wszystko co robią krzywdzi ludzi to są Złym zjawiskiem. Szataniści kochają ZuO, powinieneś kochać samolubnych polityków, a politykę wykorzystać do zdobycia władzy nad światem i zrobienia wielkiego obozu koncentracyjnego (Zło absolutne- dążenie satanistów). Zamiast więc szatanizować na sadolu idź wiązać Tuskowi sandałki
No chyba że jesteś zajęty gonieniem kotów na dzielni.

@up
Taa jasne. Dla mnie polityka to jedno wielkie gówno. Nie chcę dostawać kasy za rzucanie się gównem. Mam jeszcze odrobinę godności.
chyba
I już w ogóle mniejsza o to, że - z tego co widzę - to o satanizmie wiesz tyle co proboszcz w wiejskiej parafii.
Taa jasne. Dla mnie polityka to jedno wielkie gówno. Nie chcę dostawać kasy za rzucanie się gównem. Mam jeszcze odrobinę godności.
chyba
I już w ogóle mniejsza o to, że - z tego co widzę - to o satanizmie wiesz tyle co proboszcz w wiejskiej parafii.