co to za pierdoły ?! Znów jacys fanatycy pieprzonych motorów. eeeeeełłłł brum brum eeeeeeełłłłłłłłł brum brum JEB !!
Owsikowy napisał/a:
Owsikowy napisał/a:Dżast e motorbajk [...] Goście jeżdżą na motorach [...]
Spoko luz, przywyklismy już do gimbazy na sadisticu
Dla reguły. Motor masz w samochodzie, tu masz motocykle. Tak, Twoim zdaniem to będzie uważane za hejt.
CiociaPestka.pl
nasionamarihuany.pl
podpis użytkownika
haszysz.com.plCiociaPestka.pl
nasionamarihuany.pl
@up w motocyklu też masz motor, wieć w sumie można powiedzieć że się jedzie na motorze

CiociaPestka, naprawdę? Nie miałem o tym pojęcia.
Nie, nie uważam tego za hejt, ani nawet czepianie się szczegółów, wiem jaka jest różnica. Ale myślałem, że to, co napisałem w spoilerze wystarczy, żeby się domyślił jeden z drugim, że napisałem tak specjalnie. Widać - myliłem się. Głupich nie sieją.

Nie, nie uważam tego za hejt, ani nawet czepianie się szczegółów, wiem jaka jest różnica. Ale myślałem, że to, co napisałem w spoilerze wystarczy, żeby się domyślił jeden z drugim, że napisałem tak specjalnie. Widać - myliłem się. Głupich nie sieją.
Cytat:
Goście jeżdżą na motorach. I gadają. Tyle.
No to po c🤬j to wrzucasz? Czasem naprawdę was nie rozumiem, wrzucacie filmy na których nic się nie dzieje... o co wam k🤬a chodzi ?

Podoba Ci się motor? Fajnie, wrzuć .jpg Napisz coś o nim ciekawego, znajdą się ludzie, którzy to docenią, a nie wrzucasz filmik gdzie jadą sobie na motorach i gadają...

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Jak dla mnie Git Majezon.
Gość się bawi i cieszy z cacka.
Masz piwo.
Gość się bawi i cieszy z cacka.
Masz piwo.
podpis użytkownika
"Każdy alkohol jest bardzo dobry, za wyjątkiem denaturatu który jest dobry." Witold Dębicki
Wszystko fajnie pięknie, ale o c🤬j tu chodzi?
podpis użytkownika
I used to shoot you down...