mam ból dupy o motor.
Nie ma za co
Wiem że na to czekałeś.
Nie ma za co
Wiem że na to czekałeś.

co to za pierdoły ?! Znów jacys fanatycy pieprzonych motorów. eeeeeełłłł brum brum eeeeeeełłłłłłłłł brum brum JEB !!
Owsikowy napisał/a:
Owsikowy napisał/a:Dżast e motorbajk [...] Goście jeżdżą na motorach [...]
Spoko luz, przywyklismy już do gimbazy na sadisticu
Dla reguły. Motor masz w samochodzie, tu masz motocykle. Tak, Twoim zdaniem to będzie uważane za hejt.
CiociaPestka.pl
nasionamarihuany.pl
podpis użytkownika
haszysz.com.plCiociaPestka.pl
nasionamarihuany.pl
@up w motocyklu też masz motor, wieć w sumie można powiedzieć że się jedzie na motorze

CiociaPestka, naprawdę? Nie miałem o tym pojęcia.
Nie, nie uważam tego za hejt, ani nawet czepianie się szczegółów, wiem jaka jest różnica. Ale myślałem, że to, co napisałem w spoilerze wystarczy, żeby się domyślił jeden z drugim, że napisałem tak specjalnie. Widać - myliłem się. Głupich nie sieją.

Nie, nie uważam tego za hejt, ani nawet czepianie się szczegółów, wiem jaka jest różnica. Ale myślałem, że to, co napisałem w spoilerze wystarczy, żeby się domyślił jeden z drugim, że napisałem tak specjalnie. Widać - myliłem się. Głupich nie sieją.
Cytat:
Goście jeżdżą na motorach. I gadają. Tyle.
No to po c🤬j to wrzucasz? Czasem naprawdę was nie rozumiem, wrzucacie filmy na których nic się nie dzieje... o co wam k🤬a chodzi ?

Podoba Ci się motor? Fajnie, wrzuć .jpg Napisz coś o nim ciekawego, znajdą się ludzie, którzy to docenią, a nie wrzucasz filmik gdzie jadą sobie na motorach i gadają...

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Jak dla mnie Git Majezon.
Gość się bawi i cieszy z cacka.
Masz piwo.
Gość się bawi i cieszy z cacka.
Masz piwo.
podpis użytkownika
"Każdy alkohol jest bardzo dobry, za wyjątkiem denaturatu który jest dobry." Witold Dębicki
Wszystko fajnie pięknie, ale o c🤬j tu chodzi?
podpis użytkownika
I used to shoot you down...