👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Bardziej podobal mi sie pomysl z podduszaniem w srodowisku gimbusow, z tego wzgledu iz uwielbiam patrzec jak glupota sie sama eliminuje

Przebogate, rozwija wyobraźnię, jestem pod wrażeniem.
Komuś musiało zwoje popalić przy wymyślaniu tego cuda!
Tylko nic tam fascynującego nie widzę!
Komuś musiało zwoje popalić przy wymyślaniu tego cuda!
Tylko nic tam fascynującego nie widzę!

Wszyscy myślą, że w tym filmiku chodzi o człowieka dżdżownicę, a haczyk jest w tym, że tak naprawdę chodzi o dżdżwonicę! Zmyślna bestia z autora.

Człowiek Dżdżownica najpierw pojawił się u Kuby Jankowskiego w 1 odcinku nokautTV... dopiero później pojawił się film z biedronki... tak w celu wyjaśnienia niezorientowanym

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie