📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Marcinxxxxx napisał/a:
Kulig to ten co nie potrafił jezdzic i wjechal pod pociag?
wina kosmitów
Wiecie, że babka która zabiła Kuliga, dostała 2 lata w zawiasach? Szmacisko powinno do końca życia garować.
Kulig był dobry, ale nie tak dobry jak Bubel. Rajdy w latach 90 miały klimat. Kierowcy jeździli dla ludzi a nie tak jak teraz- cały czas technicznie, zakręty obliczone do centymetra. Pamiętam jak ''szedł'' rajd w mojej miejscowości to wszyscy wolne, rodzinka się zjeżdża, wódeczka i zabawa na całego.

Ale myślenie i tak było bolesne: na rajdzie stać na zewnętrznej zakrętu, to proszenie się o wyłapanie latającym samochodem w zęby.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie