ja w ogóle nie rozumiem tych pop🤬lonych urządzeń, ani to nie ma zasięgu, ani właściwości terenowych a zęby stracić najprostsza droga
Uuu było jebniecie z potylicy,jak obyło się bez wylewu (kaput w stanie roślinki) to po hospitalizacji bóle Głowy zajeviste
Jebnął aż miło

podpis użytkownika
Rusznikarstwo, lutnictwo, korki z angola
HAL9000/2 napisał/a:
ja w ogóle nie rozumiem tych pop🤬lonych urządzeń, ani to nie ma zasięgu, ani właściwości terenowych a zęby stracić najprostsza droga
Wydaje mi się, ze to jest używane najczęściej przez pracowników (np. ochrona) w galeriach handlowych
Mój znajomy nie przeżył upadku z takiego urządzenia. Rozwalił sobie mózg na kostce brukowej i pomimo prób leczenia, zmarł w szpitalu.
maki1981 napisał/a:
Mój znajomy nie przeżył upadku z takiego urządzenia. Rozwalił sobie mózg na kostce brukowej i pomimo prób leczenia, zmarł w szpitalu.
Bez urazy, ale jak jeździł czymś takim po kostce brukowej, to już wcześniej miał mózg uszkodzony..
silwerbalk napisał/a:
Jebną jak dąb bartek...
Jebnął.. JEBNĄŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ!!!!!!!!! ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ!!!!!!!!!!!!!!!
maki1981 napisał/a:
zapomniał kakakasku?
Panowie, jeśli dożyjecie 70+++ to pamiętajcie - osteoporoza atakuje facetów później, jednak skutecznie. Więc warto się r🤬ać... ruszać... znaczy kości obciążać i dietę do tego suplementować.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett