Jakiś czas temu byłem na grillu u moich dziadków. Podczas naszego ucztowania przyszedł nowy sąsiad w odwiedziny do babci i dziadka. Dziadkowie bardzo się ucieszyli z tego miłego gestu i zaprosili go do stołu. Po skończonej biesiadzie nawiązała się taka rozmowa pomiędzy dziadkiem i babcią.
D - Dziadek
B - Babcia
D: - Nawet sympatyczny ten nowy sąsiad, tylko dziwnie się ubiera
B: - Przecież, to były markowe ciuchy
D: - A, którego Marka?
Mnie oczywiście to rozbawiło, gdy przypomnę sobie o tej sytuacji od razu pojawia mi się uśmiech na twarzy.
Nie było, bo własne.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ło, ho, ho, ale się uśmiałem ... żartowałem żenujące. Jakbym miał taką dowcipną babcię to bym ją zabierał na imprezy.
Ostrzegaj jak wstawiasz cos tak smiesznego! Zajady mi ze smiechu popękały. Normalnie beczka smiechu!
hahaha, to tam macie niezły kabareton.
to jeszcze żeby dalej hardkorowym dowcipem na hardkorowym grillu pociągnąć, powinieneś dorzucić
-"nocnego Marka"
karuzela śmiechu normalnie
konto usunięte
2015-06-25, 2:00
ja ubieram się po lucku markowe za małe dla mnie
lucek - tata
marek- młodszy brat
masz nawpierda*aj się bo piwa ni ch*ja nie dostaniesz.
Juraas - nie przejmuj się komentarzami. Takie żarciki sytuacyjne są najlepsze, szczególnie przy osobach starszych
konto usunięte
2015-06-25, 15:26
@Juraas Popracuj nad stylistyką, a tak poza tym to na żywo pewnie nawet śmieszne było.
Zapytam wprost :
A) jesteś ciotą i pedałem
B) masz nie więcej jak 13-14 lat ?
Żenujące i c🤬jowe....
konto usunięte
2015-06-25, 19:49
Juraas napisał/a:
Podczas naszego ucztowania
Nie wiem czy tanie parówki i stary chleb z grilla to taka uczta.
Juraas napisał/a:
Dziadkowie bardzo się ucieszyli z tego miłego gestu
Miłego gestu? K🤬a, typ po prostu przylazł się nażreć na krzywy ryj.
A co do dziadków i poczucia humoru to c🤬jowe.
Polecam napisać do chwili dla ciebie, tam takie drukują nawet
@up to samo chciałem napisać
konto usunięte
2015-06-25, 21:20
Jak tylko to przeczytalem to az sie balem wejsc w komentarze ale widze ze lagodnie Cie potraktowali