77-letni kierowca Fiata oraz jego 75-letnia żona zginęli na miejscu. 35-letnia kobieta, która z nimi podróżowała oraz pięć osób jadących w Fordzie Mondeo, z którym zderzył się Fiat, w stanie ciężkim trafili do szpitala. Było wśród nich 3,5-letnie dziecko.
Film kończy się w momencie wypadku.
Poniżej dwa zdjęcia z akcji ratunkowej.
Konto usunięte
2010-09-20, 20:29
Głupota... bo tu powiedzenie, że ktoś się "zagapił" byłoby kompletnie nie na miejscu. To niestety nie pierwszy taki przypadek gdy ktoś jedzie sobie pod prąd jak gdyby nigdy nic... Więcej filmów oczywiście na sadolu.
c🤬j mu w dupe staremu grzybowi gdyby się rozk🤬ił na latarni, drzewie to lajcik..... nawet zabawa
jedziesz sobie spokojnie a tu zgredzik............ i kaplica
i oni kombinuja nad prawo jazdy dla 18+
niech k🤬a wprowadza jakies ograniczenia dla wojownikow krzyza + 60 lat bo to pewnie nie pierwszy taki kamikaze.
Konto usunięte
2010-09-20, 21:16
i z glupoty staruszka cala rodzina ma, mozliwe, sp🤬olone reszte zycia
Konto usunięte
2010-09-20, 21:20
Staruchom się nie dziwię że nie rozróżniali kierunku jazdy ale 35 letnia kobieta?! Może była niewidoma albo poj🤬a psychicznie :] bo innej racjonalnej odpowiedzi nie widzę żeby jechać pod prąd.
A tu takie dodatkowe video
Konto usunięte
2010-09-20, 21:21
serio, powinni dawac jakies testy dla kierowcow po 50-60 co 5 lat... wiem ze to groga ekspresowa albo autostrada ale nie mogl k🤬a zawrocic? malo bezpieczne ale jazda na pelnej p🤬dzie pod prad tez wydaje sie c🤬jowym pomyslem
fajny dzwiek jebniecia
Takie coś już nawet nie jest śmieszne. Przez takie próchno jak ktoś już wyżej ujął cała rodzina, bliscy mają sp🤬olone życie i to konkretnie.
Konto usunięte
2010-09-20, 21:31
Dla ludzi z prawem jazdy powyżej 40 roku życia powinni robić co pół roku badania na reakcje , zdrowie i przepisy drogowe. Wtedy nie było by takiego cyrku jaki widze codziennie na drodze. Starszemu panu podziękujemy. Dobranoc.
Konto usunięte
2010-09-20, 21:33
Tak, całe jebnięcie pięknie k🤬a widać
Kochanie, skoro Bóg nas nie chce to się teraz do Niego przejedziemy
podpis użytkownika
Nie warto się kłócić z ludźmi głupszymi od siebie ...
Konto usunięte
2010-09-20, 21:37
Po 50tce powinni robić co 5 lat jakieś testy w kierunku czasu reakcji badanego, znajomości zasad pierwszej pomocy czy też znajomości zasad ruchu drogowego. Takie moje skromne zdanie.
Cait_Sith napisał/a:
Po 50tce powinni robić co 5 lat jakieś testy w kierunku czasu reakcji badanego, znajomości zasad pierwszej pomocy czy też znajomości zasad ruchu drogowego. Takie moje skromne zdanie.
Tak chyba lub podobnie jest w USA czy jakos tak
podpis użytkownika
Nie warto się kłócić z ludźmi głupszymi od siebie ...
Konto usunięte
2010-09-20, 21:43
Jest to jedyny temat na sadolu który wywołał u mnie mieszane uczucia i żal ( nie żal mi cie)
Szkoda ludzi na prawdę jaki był cel tej podróży? Spotkanie się z Bogiem? Dlaczego musieli próbować zabrać kogoś ze sobą ?