👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mors_Nigra napisał/a:
W pierwszym chodzi jedynie o osiąganie satysfakcji seksualnej, w drugim nie. Jedno to "...filia" drugie "...seksualizm". Widzisz różnicę?
już nie płacz i pocałuj swojego chłopaka.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Hranipex napisał/a:
Trafił na grupę Gerontofilek szczęściarz.
Ale...
"Homoseksualizm, homoseksualność... relacja romantyczna, pociąg seksualny i/lub zachowanie seksualne pomiędzy osobami tej samej płci lub gender."
Czyli jak bzykniesz babkę 70+ to zaburzenie, jak zapniesz drugiego chłopa, lub coś podobnego to "relacja romantyczna".
![]()
To na wikipedii jest błąd. Da się to jakoś poprawić?
Powinno być przecież, że to zaburzenie psychiczne.
Velture napisał/a:
Chcesz być imbecylem, samemu coś cytować, a potem pokazywać, że nie umiesz czytać, to sobie bądź. Ja jedynie wytknąłem błąd.
już nie płacz i pocałuj swojego chłopaka.
Te zainteresowania nigdy nie przemijają. Miałem teścia, 88 lat. I wiele razy jego żonka (83 wiosenki) przyłapywała go w nocy jak oglądał "programy po 23" i walił niemca w hełm.
@Mors_Nigra - Mnie np wku*wia kiedy geje/ lesby próbują złagodzić swoje zboczenie nazywając je "relacją romantyczną". Przecież u nich tez osiągniecie satysfakcji jest możliwe TYLKO z osobnikiem tej samej płci. Problemem jest to, ze homoseksualizm jest najczęściej występującym zboczeniem w populacji i wśród gejów jest mnóstwo ludzi z kasą i koneksjami, żeby to propagować jako coś "romantycznego"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie