Tak jak dziesiątki razy mówiłem i już nie mam sił aby to dokładniej tłumaczyć po raz kolejny - egzaminy na prawo jazdy powinny być robione okresowo wszystkim którzy skończyli 50-60lat.
Taki stary c🤬j albo p🤬da stwarza większe zagrożenie niż naćpany albo pijany k🤬s w bmw e36.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Taki stary c🤬j albo p🤬da stwarza większe zagrożenie niż naćpany albo pijany k🤬s w bmw e36.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Dobrze, że zatrąbiłeś - uniknięto w ten sposób tragedii.
Zapowiadało się ciekawie, bo bus zasłonił mu widoczność na lewoskręcie, czekam i czekam na tego rozpędzonego tir-a, a tu nic.

podpis użytkownika
:oneko:
Pewnie to wina dziadka, bo reszta dała sobie jakoś radę, a może był nowy w mieście i źle odczytał znaki. Mimo, że mam już jakiś czas prawko, całą europę w kołach i nie jestem stary, to ostatnio poj🤬o mi się na parkingu podziemnym w galerii. No tak c🤬jowo oznakowanych dróg jeszcze nie widziałem. Strzałka do wyjazdu w prawo, a wyjazd w prawo ale alejkę dalej. Zdarza się, biedy ogromnej nie narobił, przeprosił i sprawnie wycofał. Strach pomyśleć jakby to była baba. Jakoś tak się dzieje, że człowiek staje się bardziej wyrozumiały jak i jemu się przydarzy, a wydarza się - kwestia zrobionych kilometrów.
ale gosc sie zorientowal i wycofal, a ile razy ja juz trafilem na debila co jechal pod prad i jeszcze pyskowal ze mam mu zjechac bo on jedzie to nie zlicze ( nie nie zjechalem ani razu, jako ze jestem c🤬jem to blokowalem tak dlugo az sie wycofywali w koncu)
najgorsze na drodze a szczegolnie w miescie to stare dziady i baby (no jeszcze j🤬e tiry) Tak jak kolega wyzej napisal od 60 powinien byc ponowny egzamin,nalepiej taki zeby nie udalo sie go zdac.

kto nigdy nie byl winny wykroczenia niech pierwszy rzuci kamieniem...
Ja p🤬le same alfy i omegi. No pop🤬lil sie czlowiek moze stres moze cus. K🤬a bo napisza ze dziadek to juz odrazu do pieca ze starym c🤬jem. Zycze wam c🤬je zeby wam odrazu eutanazje robili jak bedziecie starzy i popelnicie jaki kolwiek blad.
Mike Kenzo napisał/a:
Tiësto & Oliver Heldens - The Right Song
ale c🤬j to kogo obchodzi ?