👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Momentalnie mi się skojarzyło:
"Pomocyyy! Niemcy mnie biją!"
xD
"Pomocyyy! Niemcy mnie biją!"
xD
prozak27 napisał/a:
było trzeba mu jebnąć podbrutkowym(...)
Czym mu jebnąć?

Ale się dziwnie spinacie ludzie się mogą przebierać za kogo chcą ORMO to byli konfodenci władzy i dupowłazy ale to nie powód żeby dziadek mógł przebierańca lać po mordzie! W zawodach paintbolowych czy ASG przebierają się za talibów czy niemców z II wojny ale jakoś mają dystans do tego! To że pamięć starcza się włącza to nie znaczy że dziad może się tak zachowywać! Miejcie ludzue trochę dystansu do siebie świata jak i do tej stonki na której np ja nabijam sie tylko i pisze totalne bzdety dla ucichy spinaczy
i dla głupoty ludzkiej!

W wypadku każdego dziadka/babci trzeba wspomnieć o jego/jej katolicyzmie, daje to +10 do bycia zajebistym
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie