fajny pomysł no..
też bym zabrała dokądś moich dziadków, w jakieś niezwykłe miejsce..
kurcze, tylko że oni nie żyją
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
też bym zabrała dokądś moich dziadków, w jakieś niezwykłe miejsce..
kurcze, tylko że oni nie żyją

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
A w zasadzie za wiele im lat nie zostało to co i tam, że z Hivem wrócą

podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i c🤬j.
Pener666 napisał/a:
marnotrawna, zrób techno imprezę na ich grobie
![]()
oby dwie pary leżą niedaleko siebie, więc by się mogli wspólnie pobawić

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
; napisał/a:
muza słaba, pomysł fajny
Sam jesteś słaby...
Kupa i jeszcze raz kupa!!!! Nie słucham muzy której nie da się zagrać na gitarze. Pozdrowienia dla wszystkich pixiarzy, żryjcie tego więcej i słuchajcie tej miazgi.
podpis użytkownika
Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki.
mak667 napisał/a:
Kupa i jeszcze raz kupa!!!! Nie słucham muzy której nie da się zagrać na gitarze. Pozdrowienia dla wszystkich pixiarzy, żryjcie tego więcej i słuchajcie tej miazgi.
to pokaż co ty potrafisz
Jest tu ktoś co gustuje w tej muzie? To jest techno czy już jakieś electro-coś? Chodzi mi o gatunek muzyczny.
podpis użytkownika
Człowiek człowiekowi człowiekiem
Szakhal napisał/a:
Jest tu ktoś co gustuje w tej muzie? To jest techno czy już jakieś electro-coś? Chodzi mi o gatunek muzyczny.
Nie to żebym gustował, bo wolę spokojną odmianę Trance, ale to mi brzmi na odmianę Tech-trance.