👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CrazyEdek napisał/a:
Dziadzia skacze na główkę
widziałeś chociaż raz w życiu jak się skacze na głowę do wody?
mierzi mnie to; jeden geniusz napisze "skok na główkę" a potem stado baranów będzie właśnie tak skakać
macie film instruktażowy (wersja basen, bo nad wodą dochodzi jeszcze rozpoznanie gdzie się skacze)
macie film instruktażowy (wersja basen, bo nad wodą dochodzi jeszcze rozpoznanie gdzie się skacze)
Halman napisał/a:
mierzi mnie to; jeden geniusz napisze "skok na główkę" a potem stado baranów będzie właśnie tak skakać
Twórca filmiku nie ma pojęcia o uczeniu skakania na główkę.
Lektor opowiada bzdury.
Wiem, bo byłem instruktorem nauki pływania i ratownikiem wodnym.
Prawidłowe uczenie skakania na główkę jest dużo prostsze niż tu przedstawione.
Dziadzia wie co robi... Jak był młodszy, to nie takie rzeczy wyczyniał

No a później wracają tacy czerwoni jak raki i opowiadają gdzie się tak opalili.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie