📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Z dziadziem było fajnie, tylko po co dalej ta żenua z muzyczką?

A kochana żona zwraca się do kochanego męża jak do psa...
"Chodź tu, chodź tu..."
Kawalerowie, strzeżcie się!
"Chodź tu, chodź tu..."
Kawalerowie, strzeżcie się!

liptonek napisał/a:
Noi dobrze , nie lubie tych je***ych "Tony Hawkó'w" , mają obciśłe emo-gejowskie spodnie , sweterski "weże je kopnij" , długie kręcone loki, wywracają się na desce i myśla że są Skejtami. Aaa i słuchają Dobrego mother faker shit rocka ... Jonas Brother i hannah montana
![]()
Aha i mają modne trampki z New Yorkera
a ty jesteś sfrustrowanym dzieciakiem, twoja babka słucha radia maryja, mama cię nie kocha, a tata tylko w nocy
a co do tony hawków: bez ludzi, którzy po zagraniu 5 godzin w tony hawka myślą, że są super-zawodowcami, wychodzą na ulicę i roztrzaskują sobie ryja o chodnik, nie byłoby takich portali jak sadistic.pl

No dobra, mają pasję, mnie to nie przeszkadza, ale są skateparki do takich rzeczy, a nawet jeżeli nie ma w danym mieście to zawsze można znaleźć jakieś miejsce, gdzie nikomu się przez przypadek nie wybije zębów.
No chyba, że spadając na dupę na schodach hipermarketu chce się pokazać młodym siksom jakim to się nie jest 'pro'
No chyba, że spadając na dupę na schodach hipermarketu chce się pokazać młodym siksom jakim to się nie jest 'pro'

Ale p🤬ki na tym sidisticu... Zamiast znaleźć sobie jakieś hobby to wrzucają na kogoś kto coś ćwiczy , niechcący decha poleciała na dziadzia , trudno , pewnie mu się należało

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie