Idąc tym tokiem myślenia, skoro ja zajmuje się paintballem, mogę latać z markerem po mieście i strzelać, a jeżeli kogoś niechcący trafię to już nie moja wina 'ja tu tylko ćwiczę!'
Typie to istna NADINTERPRETACJA.
Muszę przyznać, że skater czy nie skater- poczekać powinien aż ktoś sobie przejdzie, także muszę zaznaczyć, że reakcja skejcika była strasznie c🤬jowa. popełnił błąd, więc powinien grzecznie przeprosić, a nie obrażać przechodnia.
A propo ludzi, ktorzy hejtują skaterów, hejtują ludzi mówiących, że skaterzy są hejtowani- Nie rozumiem waszej nienawisci do skaterów. Ci co zap🤬lają na deskach mają zycie, robią coś, ćwiczą, uprawiaja sport. nie siedzą na dupach obrażając innych z racji której nie ma.
Ja jeździłem na desce parę lat. Ani razu nie zaj🤬em przechodniowi deską, bo rozumiem, że powinienem poczekać. Jeżdząc na desce doznałem większej ilości kontuzji niż Ci hejterzy.
Jeszcze jedna kwestia- piszecie, żeby skaterzy śmigali na skateparkach. To k🤬a zbudujcie skateparki ze schodami w kazdym mieście, zbudujcie skateparki zastępujace miejskie miejsców, a nie macie pulty o to, że jeżdżą w mieście.

Pozdrawiam.

"Skul ryj z tym hejtowaniem. Ułomne dziecko z loczkami na desce nauczyło się nowego słowa zapewne od Rycha Peji i w każdym poście słowo hejtowanie, hejter ( to juz k🤬a nudne ) hahaha k🤬a kto to wymyślił.... Banda baranów która idzie z postępem wraz z amerykańska moda.
Liponek ma 100% racji, zapomniałeś dodać że pewnie oglądają Zmierz i po północy boja się z domu wychodzić...."
Sam skul ryj i oglądaj Zmierz.
przeciez to fejk, zona mu powiedziala 'chodz', a on poszedl...
ale widać że dziadziuś na smyczy u babci, skoro tak słucha..
do nogi piesku..
liptonek napisał/a:
Noi dobrze , nie lubie tych je***ych "Tony Hawkó'w" , mają obciśłe emo-gejowskie spodnie , sweterski "weże je kopnij" , długie kręcone loki, wywracają się na desce i myśla że są Skejtami. Aaa i słuchają Dobrego mother faker shit rocka ... Jonas Brother i hannah montana
Aha i mają modne trampki z New Yorkera
A Ty masz 19 lat, i hejtujesz na necie... wraz z kolega up.
Czyli wole być tym ciotowatym skejtem...
Skul ryj z tym hejtowaniem. Ułomne dziecko z loczkami na desce nauczyło się nowego słowa zapewne od Rycha Peji i w każdym poście słowo hejtowanie, hejter ( to juz k🤬a nudne ) hahaha k🤬a kto to wymyślił.... Banda baranów która idzie z postępem wraz z amerykańska moda.
Liponek ma 100% racji, zapomniałeś dodać że pewnie oglądają Zmierz i po północy boja się z domu wychodzić....
Nawet cytować nie umiesz...
Specjalnie dla Ciebie zamiast "hejtować" użyje robić z siebie kretyna i cofać sie w rozwoju. tak lepiej?
Jak tak sie zgadzasz z liptonem to mu rodzyna wyliż.