Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dziadzia vs Skate
Konto usunięte • 2010-07-27, 11:13
Od 0:27 nie oglądać bo to jakies gówno

Zgłoś
Konto usunięte 2010-07-28, 11:57 3
Czy tylko ja to zauważyłem? Koleś zaj🤬 dziadkowi deską. Powinien zaczekać, aż nikogo nie będzie na schodach. Słuszna reakcja tegoż starszego pana.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-07-28, 12:19
dziadek też dobry, ma laske ale bez też dobrze pop🤬la ;d
Zgłoś
Konto usunięte 2010-07-28, 19:05 1
meatball napisał:

Idąc tym tokiem myślenia, skoro ja zajmuje się paintballem, mogę latać z markerem po mieście i strzelać, a jeżeli kogoś niechcący trafię to już nie moja wina 'ja tu tylko ćwiczę!'

Typie to istna NADINTERPRETACJA.

Muszę przyznać, że skater czy nie skater- poczekać powinien aż ktoś sobie przejdzie, także muszę zaznaczyć, że reakcja skejcika była strasznie c🤬jowa. popełnił błąd, więc powinien grzecznie przeprosić, a nie obrażać przechodnia.

A propo ludzi, ktorzy hejtują skaterów, hejtują ludzi mówiących, że skaterzy są hejtowani- Nie rozumiem waszej nienawisci do skaterów. Ci co zap🤬lają na deskach mają zycie, robią coś, ćwiczą, uprawiaja sport. nie siedzą na dupach obrażając innych z racji której nie ma.

Ja jeździłem na desce parę lat. Ani razu nie zaj🤬em przechodniowi deską, bo rozumiem, że powinienem poczekać. Jeżdząc na desce doznałem większej ilości kontuzji niż Ci hejterzy.

Jeszcze jedna kwestia- piszecie, żeby skaterzy śmigali na skateparkach. To k🤬a zbudujcie skateparki ze schodami w kazdym mieście, zbudujcie skateparki zastępujace miejskie miejsców, a nie macie pulty o to, że jeżdżą w mieście.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-07-28, 21:04
Powinien wstać, przeprosić i zamknąć ryja. To co zrobił ten skejter było żałosne. Jeżdżę dziennie ok. 100km rowerem, lubię czasami poskakać... Gdy widzę, że może mi coś nie wyjść i ktoś postronny może na tym ucierpieć to tego nie robię... :F Temu młodemu kolesiowi po prostu brakuje rozumu i wyobraźni... Nie rozumem jednego... Jak to jest, że jeden kretyn, który nieuważnie jeździ na desce porusza tłumy do dyskusji?

Pozdrawiam.

Zgłoś
ungubungu 2010-07-28, 21:41
@przywit

"Skul ryj z tym hejtowaniem. Ułomne dziecko z loczkami na desce nauczyło się nowego słowa zapewne od Rycha Peji i w każdym poście słowo hejtowanie, hejter ( to juz k🤬a nudne ) hahaha k🤬a kto to wymyślił.... Banda baranów która idzie z postępem wraz z amerykańska moda.
Liponek ma 100% racji, zapomniałeś dodać że pewnie oglądają Zmierz i po północy boja się z domu wychodzić...."

Sam skul ryj i oglądaj Zmierz.
Zgłoś
chrupekk 2010-07-28, 23:22
yyyyyy?
przeciez to fejk, zona mu powiedziala 'chodz', a on poszedl...
Zgłoś
Maxved 2010-07-29, 15:14
mnie rozj🤬o: OGARRNIIIJ SIEEEEE!!! x)
ale widać że dziadziuś na smyczy u babci, skoro tak słucha..
do nogi piesku..
Zgłoś
axtxn 2010-07-30, 18:21
Przywit napisał/a:

liptonek napisał/a:
Noi dobrze , nie lubie tych je***ych "Tony Hawkó'w" , mają obciśłe emo-gejowskie spodnie , sweterski "weże je kopnij" , długie kręcone loki, wywracają się na desce i myśla że są Skejtami. Aaa i słuchają Dobrego mother faker shit rocka ... Jonas Brother i hannah montana
Aha i mają modne trampki z New Yorkera

A Ty masz 19 lat, i hejtujesz na necie... wraz z kolega up.
Czyli wole być tym ciotowatym skejtem...

Skul ryj z tym hejtowaniem. Ułomne dziecko z loczkami na desce nauczyło się nowego słowa zapewne od Rycha Peji i w każdym poście słowo hejtowanie, hejter ( to juz k🤬a nudne ) hahaha k🤬a kto to wymyślił.... Banda baranów która idzie z postępem wraz z amerykańska moda.
Liponek ma 100% racji, zapomniałeś dodać że pewnie oglądają Zmierz i po północy boja się z domu wychodzić....

Nawet cytować nie umiesz...
Specjalnie dla Ciebie zamiast "hejtować" użyje robić z siebie kretyna i cofać sie w rozwoju. tak lepiej?
Jak tak sie zgadzasz z liptonem to mu rodzyna wyliż.
Zgłoś