To nie faek
jest sporo filmikow z tym dziadkiem i na każdym mu odp🤬la

Jak dla mnie c🤬jowe, słaba ta ustawka. W sumie to nie wiem czy chciałbym aby cały internet uważał mojego dziadka za pojebusa, który się wk🤬ia tylko dlatego ze jakiś ptaszek nie leci po jego myśli, ale czego się nie robi dla pieniędzy.

@igorektgk
Napisałem, że to fake no i po co by to mieli robić?
@up
Murica.
Napisałem, że to fake no i po co by to mieli robić?
@up
Murica.

to nie fake dziadek ma nerwice i każda porażka go denerwuje, a koleś go nagrywa bo to śmiesznie wygląda i do tego trzepie kase
K🤬a dziadek internetu dawno go nie widziałem :)przec🤬j j🤬y najlepiej jak na hardzie pazura sobie zrywa
k🤬a same gimby tu siedza co twierdza ze to ustawka i fake, ten dziadek to jakis choleryk zanurzcie k🤬sa w internet to sie dowiecie :/ ja p🤬le na hardzie jest film gdzie zrywa sobie paznociec z grzybica i tez morde wydziera , jest film jak mu schowali ciasta to tez pol domu rozj🤬 bo sie wk🤬il.Mlode pokolenie rurek i grzywek sie tu zainstalowalo co c🤬ja widzieli.CZAS UMIERAC

k🤬a same gimby tu siedza co twierdza ze to ustawka i fake, ten dziadek to jakis choleryk zanurzcie k🤬sa w internet to sie dowiecie :/ ja p🤬le na hardzie jest film gdzie zrywa sobie paznociec z grzybica i tez morde wydziera , jest film jak mu schowali ciasta to tez pol domu rozj🤬 bo sie wk🤬il.Mlode pokolenie rurek i grzywek sie tu zainstalowalo co c🤬ja widzieli.CZAS UMIERAC

@up
Widziałem to z ciastem, dla mnie to nadal fake. Nie wierzę, żeby taka patologia była...
Widziałem to z ciastem, dla mnie to nadal fake. Nie wierzę, żeby taka patologia była...
Tak odchodząc od tematu- żenujące są te filmiki jak ludzie się wsciekają i rozwalają telefony- owszem, gra może i jest trudna, ale kto do k🤬y nędzy każe im w nią grać? Jeśli k🤬a nie potrafią przejśc pierwszego poziomu, to tylko i wyłącznie ich wina, a nie gry, która jest chyba na tyle dopracowana, że sama się nie przerywa bez powodu lub nie cofa do początku, jeśli gracz nic nie spieprzy. A poza tym za czasów stareńkich konsol pokroju NES czy Megadrive były też podobne w założeniu gry, gdzie gracz miał jedno czy dwa życia, a przegraną przepłacał rozpoczęciem od pocztku, i jakoś nikt k🤬a afery nie robił. To nie gry robią się trudniejsze, tylko ludzie coraz bardziej głupi