Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
taka sobie pierwsza historyjka:

Jakiś tydzień temu uznałem iż powinienem zaangażować w działalność charytatywną.
Kupiłem zatem małe co nie co i udałem się do szpitala na oddział onkologi.
Dzieci na widok masy cukierków się rozpłakały. To cudowne uczucie widzieć
takie wzruszenie w oczach tych małych łysych istot. A dla was Sadyści:
weźcie przykład. Wystarczyła taka paczuszka słodyczy (z terminem ważności
nawet o ile dobrze pamiętam do dnia następnego) aby nieść dobro.

pierwszy temat więc soczysty... wyraz miłości głęboko w ... serca i ciepłe przyjęcie nie wywołane fekaliami
Zgłoś
G................y 2013-11-15, 6:41 20
kup sobie k🤬a słownik, działalność "harytatywna"?????????????
Zgłoś
WesołyPłodek 2013-11-15, 7:03 1
pomyłka... proszę łaskawego pana o wybaczenie jeżelim uniżył pańskiej godności... ze szczerym żalem oddajac wyrazy szacunku pozdrawiam.
Zgłoś
E................k 2013-11-15, 8:00 7
@up koleś szykuj się do szkoły a nie pierdoły wrzucasz .
Zgłoś
m................a 2013-11-15, 8:32 11
O co wam k🤬a chodzi, dosyć śmieszne, tyle że już było kilka razy coś podobnego, ielce kurde oburzeni delikatni sadole, WesołyPłodek pozdro i tak trzymaj (nie nie jestem jego znajomym).
Zgłoś
Hemoglobina24 2013-11-15, 8:43 46
Ja to juz k🤬a nie rozumiem ;/ jedni krzyczą wyp🤬alaj na kwejka jak cos c🤬jowego... a jak cos dobrego to cisną go jak starą k🤬e " idz sie powies" "umrzyj" itp

JA P🤬LE!!!

P.S połowa tutaj to ciepłe kluchy i c🤬j wam w dupsko
Zgłoś
B................t 2013-11-15, 9:47 2
za tą czcionkę to k🤬a to się jebnij w łeb
Zgłoś
E................k 2013-11-15, 10:15 5
Hemoglobina24 napisał/a:

Ja to juz k🤬a nie rozumiem ;/ jedni krzyczą wyp🤬alaj na kwejka jak cos c🤬jowego... a jak cos dobrego to cisną go jak starą k🤬e " idz sie powies" "umrzyj" itp

JA P🤬LE!!!

P.S połowa tutaj to ciepłe kluchy i c🤬j wam w dupsko

Dopiero co dostałeś się na ten portal i będziesz pisać o tym kto jest jaki ? posiedź tutaj rok i możesz coś powiedzieć o tym portalu i stwierdzić co jest tutaj dobre a co nie .
Zgłoś
BrunerOvned 2013-11-15, 10:17 7
Za te malutkie literki też powinieneś dostać przeterminowanego raczka.

podpis użytkownika

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
Hemoglobina24 2013-11-15, 10:24 4
Ezoteryk :

konto to ja już miałem tu jakieś 1,5 roku temu tylko w dziwnych okolicznośćiach mi zagineło ...

wchodziłem bardzo często bez logowania, ale jako że lubie harda to bez rejestracji sie nie obyło

idz k🤬a zadzwon na to ci wróżbita Maciej cos wywróży tetryku!!
Zgłoś
Bozzarr 2013-11-15, 10:44 4
ale ty jesteś ZŁOŚLIWY
Zgłoś
E................k 2013-11-15, 15:07 2
Hemoglobina24 napisał/a:

Ezoteryk :

konto to ja już miałem tu jakieś 1,5 roku temu tylko w dziwnych okolicznośćiach mi zagineło ...

wchodziłem bardzo często bez logowania, ale jako że lubie harda to bez rejestracji sie nie obyło

idz k🤬a zadzwon na to ci wróżbita Maciej cos wywróży tetryku!!

Ah k🤬a hahaha " dziwne okoliczności " nie kłam bo ci h🤬j nie urośnie .
Zgłoś
Hemoglobina24 2013-11-15, 16:44 1
nie narzekam na moje rozmiary ... bardzo sobie chwale matke nauture jak mnie obdarzyła. i milcz juz bo każe wychłostać
Zgłoś
E................k 2013-11-15, 17:41 4
Hemoglobina24 napisał/a:

nie narzekam na moje rozmiary ... bardzo sobie chwale matke nauture jak mnie obdarzyła. i milcz juz bo każe wychłostać

Kolejny matoł co myśli że tu zabłyśnie , durnymi tekstami .
Zgłoś
artur_sz13 2013-11-15, 17:44 4
Autor to idiota... Obyś ty nigdy nie zachorował na raka bo będziesz miał idioto caly czas tego posta przed oczami
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie