Film nie ma na celu wybielać kibiców. Ci, którzy śledzą temat wiedzą dokładnie jak jest. Film ma na celu pokazać jakich metod używa policja w walce z kibicami Korony, którzy są represjonowani jak nigdzie indziej w Polsce. Dedykujemy to wideo również osobom, które nie śledzą dokładnie tematu. Liczymy także, że odpowiednie władze wreszcie zainteresują się sprawą o której mówi się w całej Polsce!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Policja broni nas przed "pseudo"Kibicami. Kto obroni nas przed policją?
konto usunięte
2013-06-11, 23:09
jeszcze troche i bedzie jak za komuny ;/
konto usunięte
2013-06-11, 23:25
Bo liczy sie lad, bezpieczenstwo i stabilizacja, a kazdy obywatel to potencjalny bandyta! Dalej wierzcie w ten system...
konto usunięte
2013-06-11, 23:41
Piłka nożna dla kibiców!
konto usunięte
2013-06-11, 23:43
konto usunięte
2013-06-11, 23:45
Przyjdzie kiedyś taki dzień, że kibice i ogólnie ludzie się zbuntują, a z policji zostanie popiół.
konto usunięte
2013-06-11, 23:53
sveno napisał/a:
Dla mnie to bydło a w Kielcach starają się z nim zrobić porządek.
Już po służbie?
Niech Ci "koroniarze" znajdą sponsora dla swojego klubiku albo niech spadają z ekstraklasy i w ogóle. Co to za klub, który jest utrzymywany z podatków ? Nie ma innych wydatków ? Igrzyska dla mas jak w starożytności.
r5k5
2013-06-12, 0:00
no znowu biją biednych kibiców ..... nic nie robili .....śpiewali piosenki,palili race, grzecznie się bawili....a tu masz znowu za nic pałują, no nic już nie rozumiem