turor napisał/a:
Ile smalcu trzeba zjeść, żeby mieć rozstępy takich rozmiarów ?
Szczerze wątpię, żeby taki bęben był od smalcu, dużo bardziej prawdopodobne jest, że od cukru i wszystkich przetworzonych rzeczy, które go zawierają.
podpis użytkownika
Lewactwo to faszyści
Mialem cos napisać ale cofnąłem bo bym dostał bana według nowych panujących tu ostatnio family friendly zasad. Niezły wór treningowy dla tatuażysty.
Jak chodzi o sam tatuaż to jest dobrze wykonany, ale nie podoba mi się.
E, spoko.
Przynajmniej nie jest standardowym upasionym januszem.
A ze tatuaż ma wady? Wszystko ma wady. I zalety.
K🤬a, a gdzie on napisał, że to jego tatuaż?
Ale zleciało się kryptogay's oceniających jego brzuch i cycki
Ale zleciało się kryptogay's oceniających jego brzuch i cycki

Ja p🤬le. Nie licząc ostatnich żywych tu boomerów jestem tu chyba najstarszy.
Ktokolwiek z was kojarzy wogóle Wojownicze Żółwie Ninja ze startch lat 80tych? I ten Krang w środku....szacun.
A nie p🤬lenie o rozstępach....
Ktokolwiek z was kojarzy wogóle Wojownicze Żółwie Ninja ze startch lat 80tych? I ten Krang w środku....szacun.
A nie p🤬lenie o rozstępach....
Srogie gyno
[ Dodano: 2025-06-09, 02:32 ]
Od zawsze w internetowych interakcjach najbardziej podoba mi się to, kiedy ktoś postuje jakiś żart, nawiązanie popkulturowe, czy jakąś oczywistą aluzję i nagle w komentarzu wyrywa się do odpowiedzi jakiś pajac, bo uważa że dokonał jakiegoś niesamowitego odkrycia zrozumiawszy o co chodzi i z dumą obwieszcza to światu. Bawi niezmiennie od lat. .
[ Dodano: 2025-06-09, 02:32 ]
cocktajl napisał/a:
Od zawsze w internetowych interakcjach najbardziej podoba mi się to, kiedy ktoś postuje jakiś żart, nawiązanie popkulturowe, czy jakąś oczywistą aluzję i nagle w komentarzu wyrywa się do odpowiedzi jakiś pajac, bo uważa że dokonał jakiegoś niesamowitego odkrycia zrozumiawszy o co chodzi i z dumą obwieszcza to światu. Bawi niezmiennie od lat. .
sothis napisał/a:
Jak to nie jest? Jest upasiony już na tyle że gdyby Baronessa był pedałem byłby jego miłością.E, spoko.
A możesz mi może podać jakąś zaletę tego tatuażu?
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Marian_Koniuszko napisał/a:
Jest elegancko kolego
Skoro już jesteśmy przy takiej tematyce, to wrzucam też swoją do oceny:
Bardzo ładna, ja też się swoją pochwale.😃

JoSeed napisał/a:
Yyy... to jest tzw. bęben? 😳
To bojler.
Jest on wersją rozwojową kaloryfera.

[ Dodano: 2025-06-09, 06:05 ]
Wszyscy się chwalą, więc dołożę swoje trzy grosze. I dwie dziary:

Czekam na Wasze oceny

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!