Wolisz wydepilowane?
Wolę😃 ale tymi owłosionymi też nie pogardzę 😃
[ Dodano 2025-06-09, 12:52 ]
@Bestia_z_cricolandu
To Twój? 🤔
Nie, ukradłem z internetu. Ja nie jestem taki groźny🙁
To i ja dorzucę swoje
Co przedstawia? Kojarzy mi się z kaczką i kupą...
Idealny przykład że tutaj około 70% to idioci... 15 lat temu miałem tutaj konto i nie było tyle patologii co dzisiaj?! Dlaczego...?! A no dlatego że nie wszyscy mieli dostęp do internetu!!! Tylko rodzina wiedziała żeś...
A druga kwestia jest taka, że jedną patologię zamieniliśmy na drugą. Te małe k🤬ie, z których się śmialiśmy dorosły, a jak wiemy, bezrobotne cioty na utrzymaniu starych, z problemami pod kopułą bardzo lubują się w oszpecaniu ciała. Brak akceptacji siebie, społeczeństwa, rodziny. Debil to debil, a dzięki temu znakowaniu bydła, z daleka widać kto jest odpadem.
A druga kwestia jest taka, że jedną patologię zamieniliśmy na drugą. Te małe k🤬ie, z których się śmialiśmy dorosły, a jak wiemy, bezrobotne cioty na utrzymaniu starych, z problemami pod kopułą bardzo lubują się w oszpecaniu ciała. Brak akceptacji siebie, społeczeństwa, rodziny. Debil to debil, a dzięki temu znakowaniu bydła, z daleka widać kto jest odpadem.
Piwko!
Jest elegancko kolego
Skoro już jesteśmy przy takiej tematyce, to wrzucam też swoją do oceny:
Wypas!🤩🤩
podpis użytkownika
pomysl o ludziach jak wrzucasz jakies chore hardcory to dawaj linki chamiew sumie jak wrzucasz nie chore to tez
Jest elegancko kolego
Skoro już jesteśmy przy takiej tematyce, to wrzucam też swoją do oceny:
Piwo leci typowe śmieszne na całe życie xddd ppozdro Mordko zdrowia i zebys nigdy poczucia humoru nie stracił
Yyy... to jest tzw. bęben? 😳
Patrzysz mu na bęben ?
-nie patrz na jego bęben ..
Bo Cię musztarda obrzyga 😂
Co przedstawia? Kojarzy mi się z kaczką i kupą...
Dickbutt i Gówno z FB(emoji)
Rodzeństwo: młodszy brat jako Dickbutt, bo chłop i gówno jako siostra

To i ja dorzucę swoje
ale gowno

podpis użytkownika
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.Srogie gyno
Od zawsze w internetowych interakcjach najbardziej podoba mi się to, kiedy ktoś postuje jakiś żart, nawiązanie popkulturowe, czy jakąś oczywistą aluzję i nagle w komentarzu wyrywa się do odpowiedzi jakiś pajac, bo uważa że dokonał jakiegoś niesamowitego odkrycia zrozumiawszy o co chodzi i z dumą obwieszcza to światu. Bawi niezmiennie od lat. .
P🤬lisz.