Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
turor 2024-11-01, 18:10 8
W Iranie równouprawnienie na dużo wyższym poziomie niż u nas.
Zgłoś
edek_kotek 2024-11-01, 18:13 1
To trans.
Zgłoś
żmij 2024-11-01, 18:15 11
edek_kotek napisał/a:

To trans.

Spoko. A ta w różowym?
Zgłoś
Geraldinio 2024-11-01, 18:19 30
Znając tamtejsze realia, laska dostanie 25 lat za to, że nie pozwoliła się kolesiowi okraść i wyr🤬ać i kolejne 25 za brak hidżabu. Ma szczęście, bo jakby się dała jednak wyr🤬ać, to kara śmierci za seks pozamałżeński.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
żmij 2024-11-01, 18:35 7
Geraldinio napisał/a:

Znając tamtejsze realia, laska dostanie 25 lat za to, że nie pozwoliła się kolesiowi okraść i wyr🤬ać i kolejne 25 za brak hidżabu. Ma szczęście, bo jakby się dała jednak wyr🤬ać, to kara śmierci za seks pozamałżeński.

Miałem pisać, że dostanie dożywocie za atak na samca
Zgłoś
Tomix93 2024-11-01, 19:16 3
Co on skuterem chodnikiem jeździ?
Zgłoś
kruszymordziec 2024-11-01, 19:16 7
Fajna, taka ostra babeczka, podoba mi się
Zgłoś
Geraldinio 2024-11-01, 19:58 10
kruszymordziec napisał/a:

Fajna, taka ostra babeczka, podoba mi się

Tak, Iranki, zanim religia nie sk🤬iła i nie zniszczyła tego narodu, były naprawdę zajebistymi dupciami. Ten kraj miał swoją szansę stać się 3-4 potęgą świata, ale po co, allah wie lepiej co dla nich dobre.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Angevil 2024-11-01, 22:54 2
Prawa kobiet w pigułce
Tego chcecie
Mieć tyle praw że tylko wy same będziecie ich bronić
Zgłoś
obccy22 2024-11-01, 22:56 2
Geraldinio napisał/a:

Po tym jak zabili młodą dziewczynę Mahse Amini, która nie miała zakrytych włosów, wszystkiego się można spodziewać... A z kolei jak np. facet idzie po ulicy w krótkich spodenkach, np. turysta, to usłyszy od mieszkańców, żeby tak się nie ubierać i zawsze mieć długie spodnie.
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2024-11-02, 0:25 2
Ale w Iranie w ogóle faceci umieją się bić? Ktoś widział umiejącego się bić Irańczyka?
Zgłoś
213213 2024-11-02, 3:11 2
McSadol napisał/a:

za to ci postronni faceci to niezłe p🤬dy ...

sam jesteś p🤬da, politycznie poprawna. jak nie widzieli o co chodzi to o czym mieli decydować?
Zgłoś
Paszczaku 2024-11-02, 8:39
Niedaleko do hadra było . Tylko 2-3 sek szybciej ten samochód by się pojawił .
Zgłoś
popek9 2024-11-02, 16:24 1
Jakie p🤬dy do okola. Baka ma więcej ikry niż ten motłoch co przyszedł obserwować całą sytuację.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem