👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

I jak taki TB303 ma być normalny jak ojciec mu tak robił znaczy dwóch ojców , co się działo potem zostawiam wyobraźni
Robienie czegoś takiego dzieciom jest c🤬jowe, no ale niektórzy do bycia rodzicem dojrzeli tylko między nogami...
Dziwnie się poczułem, kiedy zrozumiałem, że nikt nie zostanie zabity ani nawet ranny ..

ellsworth napisał/a:
Robienie czegoś takiego dzieciom jest c🤬jowe, no ale niektórzy do bycia rodzicem dojrzeli tylko między nogami...
Owszem, mojego kuzyna 6latce nagadano głupot o złodziejach czy kimś takim i teraz babci nie wypuści nawet do piwnicy.
Obracam się wśród angoli i innych narodowości, muszę przyznać, że niektórzy zachowują się jak Polacy choć mówią i znają tylko angielski lub inny język. Plus zdarza się że są też innego koloru. Myślenie jest podstawą tego kim jesteś, a nie urodzenie. Te różnice nawet oni przyznają, że czasami im bardziej odpowiada polskie zachowanie jak spotykają Polaków, nie mówię o patologii umysłowej, bo oni jak elfy, cyganie i h🤬j wie co jeszcze są wszędzie.
Wszyscy są Polakami, którzy myślą tak jak my.
Wszyscy są Polakami, którzy myślą tak jak my.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie