Chamskie jak sk🤬ysyn, ale dobre.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
a ich ulubione cukierki to raczki co?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Żałosne. Widać dowcip na poziomie gimnazjalnym. Pewnie daleko wam do bycia ojcem czy matką, ale nawet takim jak wy nie życzę dzieci na onkologii. Żal mi was. Nawet nie zasługujecie na "was" pisane wielka literą.

Polecam wizytę na oddziale onkologii dziecięcej albo w hospicjum, j🤬i twardziele zza klawiatury.
@up i up To jest k🤬a sadistic, skoro tu wchodzisz to licz się z takimi treściami. Wielcy współczujący się znaleźli w p🤬du

podpis użytkownika
Si vis pacem para bellum

To powiem Ci tak, ćwoku - życzę Ci z całego mojego zepsutego serca, abyś miał możliwość przeżycia śmierci bliskiej osoby, właśnie z powodu raka. Żebyś każdego dnia patrzył, jak Twoje ukochane dziecko gaśnie, jak powoli odchodzi w bólu. Życzę Ci, żebyś zapamiętał te chwile do końca życia. To że tu jest Sadistic niczego nie zmienia cwaniaczku, taki z Ciebie mocarz w obliczu krzywdy? Jak dla mnie swoją wypowiedzią udowodniłeś, że stoisz na drabinie ewolucji szczebelek niżej od szympansa, tępy prostaku.

Pospinajcie się więcej gimbusy.Miał być żart i jest.Jeśli jesteście tacy mądrzy to po c🤬j w ogóle tutaj konta macie?Rak jest zły,ale na hardzie rozj🤬ych ludzi oglądacie!

Żart jest dość mocny, nie na inny portal albo do familiady. Liczyłem się z tym, że są ludzie, których to nie śmieszy. Ale w takim razie jeśli ktoś jest bardzo drażliwy to czemu się śmieje z żydów? Ich też niby spotkała tragedia, ale jednak większość ludzi śmieszą kawały o nich.

Gurgul99 napisał/a:
życzę Ci z całego mojego zepsutego serca, abyś miał możliwość przeżycia śmierci bliskiej osoby, właśnie z powodu raka.
Bla bla bla. Been there, done that.
A teraz koniec spinania.
Jak macie jeszcze coś sobie do powiedzenia, to prosze na PW.