Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 56 minut temu
mynameisgod 2025-08-07, 5:54 1
Matrix, Tricks of Matter
Zgłoś
specjal01 2025-08-07, 7:41 5
Dzieci zostańcie gwiazdami rocka to narkotyki dostaniecie za free
Zgłoś
TylkoPiSResztaToKurwy 2025-08-07, 8:25 2
Na kacapii stabilnie
Zgłoś
dOpieca 2025-08-07, 8:38 4
Ten ostatni to Johny Wick
Zgłoś
ksero 2025-08-07, 8:46 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
smc 2025-08-07, 8:58 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Masan 2025-08-07, 9:24 7
Zgłoś
Pawehan 2025-08-07, 9:47 6
Dzieci bierzcie narkotyki !! To będziecie tacy wysportowani i sprawni fizycznie jak oni . Załoze się że tak nie umiecie stać na głowie , nie mówiąc już o staniu na rękach .
Zgłoś
ksero 2025-08-07, 11:06 4
smc napisał/a:

A ja zejdzie nad trip to wyjmiecie sobie prezerwatywę z dupy i popatrzycie na zniszczoną dwudziestoletnią twarz w lustrze…

Koleżanko, powiedziałem to z sarkazmem odnośnie śp Ozziego, dlatego dodałem 76lat.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-08-07, 15:15 6

Dzieci bierzcie narkotyki, popatrzcie jakie to fajne! Będziecie się świetnie bawić i mieć super moce! 👍🏻
Narkotyki są ekstra i najlepiej brać DUŻO, WSZYSTKO, NARAZ! 👌🏻😎
Zgłoś
PanNiebywały 2025-08-07, 15:37 1
Trzeba wiedzieć co brać i od kogo + trzeba znać umiar i mieć coś oleju w głowie. Trochę mdma raz na rok na imprezie nikomu krzywdy nie zrobiło.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-08-07, 15:41 6
Shaolin_Majster napisał/a:

Dzieci bierzcie narkotyki, popatrzcie jakie to fajne! Będziecie się świetnie bawić i mieć super moce! 👍🏻
Narkotyki są ekstra i najlepiej brać DUŻO, WSZYSTKO, NARAZ! 👌🏻😎

😁

Zgłoś
XQV 2025-08-07, 18:29
Matrica! Eta pravda!
Zgłoś
SofijaMerengue 2025-08-08, 2:57
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem