Nawet jej się z krzesła nie chce wstać, żeby potańczyć.
podpis użytkownika
SlawciuNevin napisał/a:
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint
r................n
2013-06-26, 23:28
@razoreus
turlam sie na podlodze
rotflman masz ból dupy po prostu albo przewrażliwiony jesteś, to jest sadistic, takie komentarze są tu na porządku dziennym.
_................_
2013-06-26, 23:29
Może i leniwe, ale patent na siedzisko ma. Normalnie wygodne krzesło, a jak się tylnie kółka odejmie to mamy fotel bujany.
rotflman idź na sieciaki.pl
To jest sadistic do k🤬y nędzy, poj🤬o się niektórym w dupskach?
B................o
Idioci, wszędzie idioci...
g................k
razoreus napisał/a:
@rotflman
Ale z gazowanych żydów i odstrzeliwanych ciapatych pewnie zbijasz, że mało co z krzesła nie spadniesz xD
ale dzieciak tobie nic nie zrobił, a żyd i ciapatuchy to zło bo jedni kradną drudzy kozy gw🤬cą i ani jednych ani drugich nie chcemy u nas w kraju wiec nie porównuj
hue hue hue, k🤬a, pop🤬liło Was od tej poprawności politycznej, że aż dziewczynka usiadła z wrażenia :d
r................n
2013-06-26, 23:38
Nie wiem czy probujecie byc fajni czy cos ale, że to portal sadistic ktory powinien trzymac fason z czarnym humorem a nie 'DzieciNiepelnoSprawne peel' Najlepiej wrzucajcie juz kompletnie bez sensu zdjecia, filmiki zeby tylko wjebac piwa
Osoba, która to wstawiła to debil.
Argumentacja, że to sadistic w stosunku do ciebie nie działa bo:
Tonie jest śmieszne, to jest 100% sk🤬ysyństwo, argumentacja autora trzyma poziom debila, autor nie zdaje sobie sprawę ze swego położenia w tabeli IQ oraz to nie krzesło tylko wózek.
Pierwszy raz mnie tak materiał zniesmaczył.
Niepełno sprawny umysłowo śmieje się z dziecka na wózku. No w mordę jeża ten portal zejdzie na psy przez takich głąbów.
N................e
2013-06-26, 23:53
Widzę że wiele osób nie ma pojęcia czym jest czarny humor....
"Czarny humor to specyficzna odmiana komizmu, która polega na przedstawianiu rzeczy przerażających i odrażających jako śmieszne. Kategoria ta wykorzystuje motywy śmierci, morderstwa, wojny czy kalectwa. Czarny humor jest szczególnie charakterystyczny dla głównych kierunków w sztuce XX wieku, jak podaje „Słownik terminów literackich” – przede wszystkim dla surrealizmu i teatru absurdu."
n................v
2013-06-26, 23:56
Co jest zabawniejsze od psa goniącego swój ogon?
Dziecko na wózku w pogoni za marzeniami
B................o
2013-06-26, 23:58
Rotflman czarny humor to coś więcej niż żenujące TO. Widać mam inne poczucie humoru, albo po prostu jestem już dorosły...
A................2
2013-06-27, 0:03
Suq-Madiq napisał/a:
Idź się przebiegnij na forum wizażu, bo najwyraźniej pomyliłeś portale, ptysiu
Zastanawia mnie jedno... dlaczego zawsze gdy ktoś skrytykuje oczywiste sk🤬ysyństwo zawsze ktoś pisze, że to jest sadistic? Sk🤬ysyństwo to sk🤬ysyństwo niezależnie od miejsca i czasu. Tyle w temacie
e................0
2013-06-27, 0:16
KuroNoTenshi92 napisał/a:
Niepełno sprawny umysłowo śmieje się z dziecka na wózku. No w mordę jeża ten portal zejdzie na psy przez takich głąbów.
A krytykuje go analfabeta. Fakt, sadol leci po równi pochyłej