📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
rotflman masz ból dupy po prostu albo przewrażliwiony jesteś, to jest sadistic, takie komentarze są tu na porządku dziennym.
Może i leniwe, ale patent na siedzisko ma. Normalnie wygodne krzesło, a jak się tylnie kółka odejmie to mamy fotel bujany.
Widzę że wiele osób nie ma pojęcia czym jest czarny humor....
"Czarny humor to specyficzna odmiana komizmu, która polega na przedstawianiu rzeczy przerażających i odrażających jako śmieszne. Kategoria ta wykorzystuje motywy śmierci, morderstwa, wojny czy kalectwa. Czarny humor jest szczególnie charakterystyczny dla głównych kierunków w sztuce XX wieku, jak podaje „Słownik terminów literackich” – przede wszystkim dla surrealizmu i teatru absurdu."
"Czarny humor to specyficzna odmiana komizmu, która polega na przedstawianiu rzeczy przerażających i odrażających jako śmieszne. Kategoria ta wykorzystuje motywy śmierci, morderstwa, wojny czy kalectwa. Czarny humor jest szczególnie charakterystyczny dla głównych kierunków w sztuce XX wieku, jak podaje „Słownik terminów literackich” – przede wszystkim dla surrealizmu i teatru absurdu."
Co jest zabawniejsze od psa goniącego swój ogon?
Dziecko na wózku w pogoni za marzeniami
Dziecko na wózku w pogoni za marzeniami
Rotflman czarny humor to coś więcej niż żenujące TO. Widać mam inne poczucie humoru, albo po prostu jestem już dorosły...
KuroNoTenshi92 napisał/a:
Niepełno sprawny umysłowo śmieje się z dziecka na wózku. No w mordę jeża ten portal zejdzie na psy przez takich głąbów.
A krytykuje go analfabeta. Fakt, sadol leci po równi pochyłej
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie