Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
nikotan 2013-06-27, 0:22 5
@rotflman

Proszę, oto strona która będzie odpowiadała twojemu bólowi dupy, gdzie nigdy nie zaznasz tego wielkiego smutku który dotknął biednego ciebie na tej złej stronie :

www.kwejk.pl

W odzyskiwaniu sprawności końcowych dróg pokarmowych zalecana jest ci dzienna porcja :

Mam nadzieję że pomogłem
Zgłoś
b................8 2013-06-27, 0:33 3
Arkadiusz432 napisał/a:

Zastanawia mnie jedno... dlaczego zawsze gdy ktoś skrytykuje oczywiste sk🤬ysyństwo zawsze ktoś pisze, że to jest sadistic? Sk🤬ysyństwo to sk🤬ysyństwo niezależnie od miejsca i czasu. Tyle w temacie

Bo to sadol. Ja (i wielu innych pewnie tez) wlasnie za to sk🤬ysynstwo pokochalismy sadistic. Jak nie chcesz typowej chamowy to nie wchodz na ta strone, albo przynajmniej nie narzekaj.

Ale tak przypomniala mi sie rozmowa z moja (juz) ex.
-Mam bialaczke
-Super - w koncu bede mogl stuknac legalnie lysa kobiete.
Zgłoś
f................6 2013-06-27, 0:51 1
Suq-Madiq jebnij sie w łeb, najlepiej siekierą. I wszyscy pseudo-sadyści co krzyczą "to przecież sadistic" idźcie w jego ślad jak już to zrobi.
Jeżdżenie po muslimach, naśmiewanie się z wypadków spowodowanych głupotą, niesmaczne żarty itp to pasuje do sadistica, owszem. Ale naśmiewanie się z dziecka które nie może chodzić to sk🤬ysyństwo i dno mentalne, jesteście żałośni.
Zgłoś
Radier 2013-06-27, 1:22 3
filthy666 napisał/a:

Suq-Madiq jebnij sie w łeb, najlepiej siekierą. I wszyscy pseudo-sadyści co krzyczą "to przecież sadistic" idźcie w jego ślad jak już to zrobi.
Jeżdżenie po muslimach, naśmiewanie się z wypadków spowodowanych głupotą, niesmaczne żarty itp to pasuje do sadistica, owszem. Ale naśmiewanie się z dziecka które nie może chodzić to sk🤬ysyństwo i dno mentalne, jesteście żałośni.

Tak jak już powiedział Harlem, nie śmiejemy się z tego konkretnego dziecka, tylko z obrazka i przestańcie się już w końcu marszczyć o każdy żart, że mało śmieszny, że sk🤬ysyństwo, że dno, bo to jest k🤬a własnie czarny humor i dystans do pewnych spraw. Wciąż nie potrafię zrozumieć na c🤬j pewne osoby wchodzą z bólem dupy na to forum i marudzą jak to sadol schodzi na psy i jak nieśmieszne są wstawki. Pośmiejcie się k🤬a z kotków na kwejku, może od tego hemoroidy przejdą...
Zgłoś
pit@ 2013-06-27, 5:52 1
Gdyby fotę wrzucił kolo na wózku - ale by było łyso, co? A znam takich.
Zgłoś
Geckooo 2013-06-27, 11:14 2
Zdaje się, że nie ogarniacie, że nie śmiejemy się z tego dziecka. Trzeba mieć dystans do siebie i innych. Obracać smutne zdarzenia sytuacje w żart, inaczej można wpaść w depresje. To jest czarny humor.
Zgłoś
r................s 2013-06-27, 14:02 1
gozdek napisał/a:

ale dzieciak tobie nic nie zrobił, a żyd i ciapatuchy to zło bo jedni kradną drudzy kozy gw🤬cą i ani jednych ani drugich nie chcemy u nas w kraju wiec nie porównuj

Będę. Nie chcę niepełnosprawnych dzieci w naszym kraju. Życzę żeby wszystkim rodziły się zdrowe

Czarny humor im bardziej etycznie niepoprawny tym czarniejszy, czyli to się nadaje nawet lepiej niż ciapaty. Chyba że w ciapatych sympatyzujesz, to wtedy czarne jest dla Ciebie wysadzanie arabusa (:
Zgłoś
J................S 2013-06-27, 20:39
rotflman napisał/a:

Ciekawe co by bylo gdybyscie Wy mieli dzieci z paralizem nog czy by bylo wam do smiechu

Codziennie miałbym z niego beke
Zgłoś
alterego 2013-07-01, 12:58
Prawie 500 osób dało piwka, ale nie k🤬a ból dupy musi być, bo to złe i niesmaczne...
W5
Zgłoś