Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dzieci sąsiadów
A................U • 2013-09-03, 17:45
Jeśli dzieci sąsiadów są bardzo hałaśliwe, to powiedz im przez ścianę, że jesteś krasnoludkiem, który mieszka w gniazdku i trzeba cię nakarmić gwoździami...
Zgłoś
I................o 2013-09-03, 17:58
W nowoczesnych instalacjach są bezpieczniki które, jak wsadzisz to kontaktu palec to wyłączają prąd w całym mieszkaniu więc taki c🤬j. Musieli by na wiosce czy na zapidziowe mieszkać żeby to zadziałało.
Zgłoś
KrisCFC 2013-09-03, 18:00
Za grube mam ściany...

podpis użytkownika

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
Spoon9 2013-09-03, 18:14 3
@UltorMatrix
Ale i tak musi Cię p🤬lnąć, co prawda będzie to krótkie jeb, aż do wywalenia bezpieczników ale właśnie często coś takiego zatrzymuję akcję serca
Zgłoś
K................n 2013-09-03, 18:15
że też wcześniej na to nie wpadłem
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-09-03, 18:24 6
Taka sadolowa wersja spryciarzy
Zgłoś
Perhydrol 2013-09-03, 18:31
A nie lepiej zapukać do drzwi i wyrżnąć wszystkich sierpem?
Zgłoś
B................g 2013-09-03, 18:31 10
Jest 50% szans, że dzieciak wsadziłby gwoździa do tej dziury, w której nie ma fazy ;x
Zgłoś
panchamityle 2013-09-03, 18:59 2
@Up
To trzeba mu przekazać, żeby karmił szpilkami ale na widelcu
Zgłoś
S................l 2013-09-03, 19:41 1
Beziking - albo powiedzieć, że trafił nie do tej dziurki
Zgłoś
xesad96 2013-09-03, 19:54
Spoon9

Przy nowej instalacji nie pi...olnie!!!!!
Zgłoś
amoroso 2013-09-03, 20:10
nie ma różnicy do której włoży, jebnie tylko wtedy jak włoży do dwóch na raz
Zgłoś
ellsworth 2013-09-03, 20:21
amoroso napisał/a:

nie ma różnicy do której włoży, jebnie tylko wtedy jak włoży do dwóch na raz

P🤬lisz głupoty! Włoży w jedną, pod prądem, i p🤬lnie ponieważ ON zamknie obieg i przepłynie przez ciało do ziemi, a w drugą może sobie wsadzać nawet h🤬ja jak się zmieści i tak nic się nie stanie.
Zgłoś
L................o 2013-09-03, 20:30
No najlepiej chyba, żeby w dwie naraz włożył. Wtedy bezpiecznik różnicowy nie zadziała i tak

A swoją drogą ostatnio podczas remontu włożyłem śrubokręt w tą dziurę z fazą i czułem tylko mrowienie w palcach
Protip: Nie ufajcie opisom na tablicy bezpieczników
Zgłoś
amoroso 2013-09-03, 20:57
ellsworth napisał/a:

P🤬lisz głupoty! Włoży w jedną, pod prądem, i p🤬lnie ponieważ ON zamknie obieg i przepłynie przez ciało do ziemi, a w drugą może sobie wsadzać nawet h🤬ja jak się zmieści i tak nic się nie stanie.

P🤬lisz głupoty, prąd popłynie, ale nie p🤬lnie, popłynie tak znikomej wartości prąd, że nie pobudzi zabezpieczenia. Czyli dzieciaka sąsiada nie uciszysz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie