Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2011-07-29, 16:33 2
Przecież te dzieci były bezpieczne w tym samochodzie... Po cholerę wybili tę szybę?
Zgłoś
Ludomir 2011-07-29, 16:58
Matka przynajmniej miskę z wodą mogła im zostawić.

podpis użytkownika

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Zgłoś
~Velture 2011-07-29, 17:18 5
Żaden debilny amerykański idiota nie wpadł na to ,ze jak sie nie ma siły aby wybić szybe to trzeba wziąć coś o jak najmniejszym polu powierzchni aby ciła uderzenia na centymert kwadratowy była jak największa a dalej już łatwo bo boczne szyby oraz tylna są tak zrobione aby się rozpaść na kawałki malutkie automatycznie....

Tępy naród...

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
perun88 2011-07-29, 17:24 17
hiperbolizacja napisał/a:

Przecież te dzieci były bezpieczne w tym samochodzie... Po cholerę wybili tę szybę?

żeby głupi miał zagadkę...

podpis użytkownika

Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Zgłoś
brylant1412 2011-07-29, 18:16
we włoszech ojciec zostawił dzieciaka w samochodzie jak se przypomnial to dzieciak już się ugotował

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-29, 19:00 5
Idioci. Nie mogli wysadzić tych drzwi?
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-29, 19:15 1
moze od razu samochod zepchnac z klifu
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-29, 22:10
Ja p🤬le Co za picki jeżdżą na tych deskach? Ze dwa dni temu z pięści rozj🤬em przednią szybę w aucie a ten deską bocznej nie może.
Zgłoś
ritu4l 2011-07-29, 22:36 38
@up taki byku jesteś, mówisz? Pewnie zauważyłeś, że anonimowy gościu na gołej klacie nie rozbił szyby belką za pierwszym razem, co może oznaczać, że szyby w tym aucie są nieco mocniejsze od tych w twoim żuku.

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
think666 2011-07-29, 23:36 13
Ammol napisał/a:

Ja p🤬le Co za picki jeżdżą na tych deskach? Ze dwa dni temu z pięści rozj🤬em przednią szybę w aucie a ten deską bocznej nie może.

Gaz łupkowy też pięścią wydobywasz?

podpis użytkownika

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2011-07-29, 23:43 1
no nie wieżę nikt nie miał narzędzia do otwarcia tego auta

podpis użytkownika

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-30, 0:52
torento napisał/a:

@up taki byku jesteś, mówisz? Pewnie zauważyłeś, że anonimowy gościu na gołej klacie nie rozbił szyby belką za pierwszym razem, co może oznaczać, że szyby w tym aucie są nieco mocniejsze od tych w twoim żuku.

Oj to cię zmartwię, nie jestem bykiem i za takiego się nie uważam To nie był żuk, to nawet nie było moje auto. Po prostu się wk🤬iłem bo mi jakaś k🤬a psa przejechała, a jak wiadomo adrenalina robi swoje. Co nie zmienia faktu, że szyba na filmie pancerna czy c🤬j wie jaka nie była.

spiepszaj_dzbanie, no patrząc na twój "tytuł użytkownika" i awatar to będąc na twoim miejscu też bym był zdziwiony.
Zgłoś
zonk 2011-07-30, 0:56
W naszej kochane Polsce właściciel tego auta domagałby się jeszcze odszkodowania za wybitą szybę
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-30, 0:56 1
SQT napisał/a:

W naszej kochane Polsce właściciel tego auta domagałby się jeszcze odszkodowania za wybitą szybę

No w moim przypadku się domaga
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie