Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
nupeks003 2024-01-05, 12:31 5
Chyba pomyliłem portale, myślałem, że jestem na sadisticu...
Zgłoś
Kaczor68 2024-01-05, 13:22 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2024-01-05, 14:11
I to zbliżenie na automat mimo wszystko xD
Zgłoś
Prosty 2024-01-05, 14:20 1
Hahaha szkoda ze nie poszlo jak z gwozdziem ^^
Zgłoś
metyoo 2024-01-05, 14:30 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bosun 2024-01-05, 18:11 1
To jest ten caly sadol? Takie coś to mi się na tik toku wyświetla
Zgłoś
wojciechorama 2024-01-05, 19:03
Zgłoś
vengo 2024-01-05, 23:20
Zgłoś
Tobiahus96 2024-01-06, 14:16 3
nupeks003 napisał/a:

Chyba pomyliłem portale, myślałem, że jestem na sadisticu...

Rozbawiają mnie tacy jak ty(specjalnie z małej). Konto od 2 lat, 5 komentarzy i 29 postawionych piw. Wracaj na tego swojego kwejka, tam swoje żale wysrywać.
Zgłoś
SlimShady 2024-01-08, 0:11 2
Tobiahus96 napisał/a:

Rozbawiają mnie tacy jak ty(specjalnie z małej). Konto od 2 lat, 5 komentarzy i 29 postawionych piw. Wracaj na tego swojego kwejka, tam swoje żale wysrywać.

Mam tak samo. Już tych wiecznie sfrustrowanych pipek, które są wiecznie niewystarczająco dobrze zabawione na tym portalu nie komentuje.
Zgłoś
Quassar 2025-03-25, 20:22
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem