📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
@up to zamiast wchodzić na sadistic, obejrzyj sobie sagę "Zmierzch"
Zypon, następnym razem kiedy napadnie Cię ból dupy z takiego powodu, po prostu przewijaj dalej, tylko NIE PISZ KOMENTARZY!
Według mnie dowcip dobry.
Według mnie dowcip dobry.
nie wiem skąd ludzie to biorą, nie wiem i nie chcę wiedzieć. empatia empatią a sch*uowacenie mózgowia zchu*owaceniem mózgowia.
Akurat dzisiaj w nocy zdechł mój pies, jak widać opanował sztukę do perfekcji.
@eligurf
no nie, jak pies śmie umierać mniej żałośnie od ludzkich dzieci? Ludzie tacy jak ty muszą mieć jakieś kompleksy, że nawet w umieraniu chcą być lepsi. Najlepiej niech wszystkie zwierzęta zdychają, inni ludzie najwyżej umierają, a tylko Polacy Konają, bo sztukę wzniosłego cierpienia i tragicznej śmierci opanowaliśmy do perfekcji.
no nie, jak pies śmie umierać mniej żałośnie od ludzkich dzieci? Ludzie tacy jak ty muszą mieć jakieś kompleksy, że nawet w umieraniu chcą być lepsi. Najlepiej niech wszystkie zwierzęta zdychają, inni ludzie najwyżej umierają, a tylko Polacy Konają, bo sztukę wzniosłego cierpienia i tragicznej śmierci opanowaliśmy do perfekcji.
problem polega na tym, że ona wcale nie umierają w ilościach, w jakich powinny
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie