Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pener 2012-04-18, 22:03 4
k🤬a, znowu film trwający "w c🤬j"
Zgłoś
~Angel 2012-04-18, 22:19 2
i zajmujący "w p🤬du" miejsca

podpis użytkownika

Zgłoś
cdata 2012-04-18, 22:40 95
angel napisał/a:

i zajmujący "w p🤬du" miejsca

Pener666 napisał/a:

k🤬a, znowu film trwający "w c🤬j"

No tak... bo jak coś jest "wartościowego" lub wymagającego IQ >90 to już nie ogarniacie i się nie podoba....
Zgłoś
~Angel 2012-04-18, 22:53 8

nie sądzę aby to forum było dobrym miejscem na 50 min filmów, których i tak prawie nikt nie zobaczy - już 2 osoby postawiły piwo nawet nie oglądając do końca. Takie wrzucanie długich reportaży kopiowanych z TV zajmuje tylko miejsce na serwerach.

Sam nie oglądałeś a się wypowiadasz jaki to "wartościowy" reportaż

podpis użytkownika

Zgłoś
djoshin 2012-04-18, 22:58 2
jak jarek wygra będzie to samo pomniki co skrzyżowanie bida z nędzą dziesięcina
Zgłoś
miodowar 2012-04-18, 22:58 28
Ja oglądam każdy taki film, telewizji nie oglądam praktycznie w ogóle, a jak już nawet mi się zdarzy, to tylko serwisy informacyjne, a tego typu dokumenty mnie bardzo ciekawią, ja dziękuję za tą wstawkę i proszę o więcej. Wczoraj np. obejrzałem na hardzie cały dokument o kanibalu, a też trwał koło godziny.
Zgłoś
Pener 2012-04-18, 22:59
angel napisał/a:

Sam nie oglądałeś a się wypowiadasz jaki to "wartościowy" reportaż

bo ma wysokie ajkju i wie co w nim jest bez oglądania
Zgłoś
W 2012-04-18, 23:00 2
nie wrzucajcie godzinnych filmów. ciekawy dokument można pokrótce opisać, czy wrzucić krótki fragment i zachęcić do obejrzenia w : sadistic.pl/sadystyczne-filmy-vf50.htm
Zgłoś
Keepo 2012-04-18, 23:01 1
Oni tam tak żyją bo widocznie im tak pasuje... Nie potrafią się zbuntować to niech k🤬a gniją w tej ich propagandzie. I nie p🤬lcie mi tutaj że bunt jest niemożliwy. Żyją w tak zacofanym pod każdym względem państwie. Że nawet jak by podnieśli kije z ziemi to mogli by obalić tego tam c🤬jka co teraz rządzi... "No tak ale on ma żołnierzy" K🤬a ci jego żołnierze są tak samo traktowani jak cywile, no może za wyjątkiem tego że dostają pół kilo ryżu więcej na miesiąc. Kiedyś się uśmiałem z faktu o tym że na granicy jak stoją posterunki to zawsze po dwóch żołnierzy obok siebie, jeden ma pilnować drugiego żeby nie sp🤬olił do Korei Południowej.

podpis użytkownika

Zgłoś
cdata 2012-04-18, 23:03 1
Pener666 napisał/a:

bo ma wysokie ajkju i wie co w nim jest bez oglądania

hmmmm po 15 minutach już człowieka to zaciekawi.... i wie że to dobry reportaż. Książki też nie przeczytasz do końca a już wiesz że jest dobra.

Ale się nie przejmujcie! każdy popełnia błędy - trzeba się na nich uczyć
Zgłoś
gared 2012-04-18, 23:13 33
Świetny dokument dzięki za wstawienie
Zgłoś
ĸuń 2012-04-18, 23:19 1
gared napisał/a:

Świetny dokument dzięki za wstawienie

Zawsze ktoś się wyłamie i powie inaczej
Zgłoś
misiorysio 2012-04-19, 0:45 8
Obejrzałem, smutno mi k🤬a się zrobiło.
Zgłoś
noe82 2012-04-19, 0:51 26
piwo za film, widziałem cały, to jest k🤬a bardziej sadystyczne co się dzieje z tymi dziećmi niż rozj🤬e auta rusków, a tych wszystkich z plemnikami w nazwie z przodu proszę o nie pozostawianie tych dziecinnych komentarzy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie