📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu

małe dzieci jednak mają niesamowite zdolności do autodestrukcji. no kurde za każdym razem pchają się tam gdzie jest największa szansa na zgon
Cytat:
małe dzieci jednak mają niesamowite zdolności do autodestrukcji. no kurde za każdym razem pchają się tam gdzie jest największa szansa na zgon
jak mi rodzice opowiadali ile razy mało nie zginełem, to zacząłem w totka grać

misiek0724
ale jakoś mają też dziwnym zrządzeniem losu niesamoitego farta-więc trudno to nazwać autodestrukcją-pojęcie jak widać Tobie średnio znane
ale jakoś mają też dziwnym zrządzeniem losu niesamoitego farta-więc trudno to nazwać autodestrukcją-pojęcie jak widać Tobie średnio znane
szerszen79 napisał/a:
Kącik semazjologa nam się robi;]misiek0724

3-6tka nad dzieciakiem, jednak przy pokonywaniu przeszkód triki wyglądają efektowniej. A dzieciakowi raczej nic wielkiego by się i tak nie stało. Tego typu wypadki bywają notoryczne na niektórych skateparkach i nigdy nie słyszałem o "zgonie" w wyniku takiej sytuacji.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie