Główna Poczekalnia Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
Dzieciaczek
konto usunięte • 2012-05-24, 18:44
może mówić o dużym szczęściu

Zgłoś
konto usunięte 2012-05-24, 22:21 27
małe dzieci jednak mają niesamowite zdolności do autodestrukcji. no kurde za każdym razem pchają się tam gdzie jest największa szansa na zgon
Zgłoś
gin 2012-05-24, 22:29
Widziałem w skejtparku jak rower dobija do takiego dziecka:p
Zgłoś
pakicito 2012-05-26, 12:42 2
Cytat:

małe dzieci jednak mają niesamowite zdolności do autodestrukcji. no kurde za każdym razem pchają się tam gdzie jest największa szansa na zgon

jak mi rodzice opowiadali ile razy mało nie zginełem, to zacząłem w totka grać
Zgłoś
EdmundKemper 2012-05-26, 13:21 7
Zwolnione tempo zepsuło całą akcję.
Zgłoś
brylant1412 2012-05-26, 13:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
drakkarrudy 2012-05-26, 15:38
Piwa nie będzie za pedała w spodenkach w kratkę.
Zgłoś
savetrees 2012-05-26, 16:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 18:18 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 18:49
misiek0724

ale jakoś mają też dziwnym zrządzeniem losu niesamoitego farta-więc trudno to nazwać autodestrukcją-pojęcie jak widać Tobie średnio znane
Zgłoś
mlecz1323 2012-05-26, 19:00
Zgłoś
AmatorWiader 2012-05-26, 21:38
szerszen79 napisał/a:

misiek0724

ale jakoś mają też dziwnym zrządzeniem losu niesamoitego farta-więc trudno to nazwać autodestrukcją-pojęcie jak widać Tobie średnio znane

Kącik semazjologa nam się robi;]
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-26, 22:35
3-6tka nad dzieciakiem, jednak przy pokonywaniu przeszkód triki wyglądają efektowniej. A dzieciakowi raczej nic wielkiego by się i tak nie stało. Tego typu wypadki bywają notoryczne na niektórych skateparkach i nigdy nie słyszałem o "zgonie" w wyniku takiej sytuacji.
Zgłoś
DJ_LJA 2012-05-27, 2:00 2
Zgłoś
PYJOFANS 2012-05-27, 10:55
"małe dzieci jednak mają niesamowite zdolności do autodestrukcji. no kurde za każdym razem pchają się tam gdzie jest największa szansa na zgon"

no np na próg
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem