zaradna bestia
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
W JUESACH też gliniarze tępi jak szpadle.
Jakby nie było policmajster nie odgadnął żadnej zagadki! Za trudne?
Jakby nie było policmajster nie odgadnął żadnej zagadki! Za trudne?
Tak tępi jak szpadle. Matka mogła być naćpana itd. koleś zdobył zaufanie i prędzej czy później wiedziałby czy wysłać patrol. W Polsce patrol by wysłali od razu i ktoś(matka) musiałby zapłacić za bez zasadne wezwanie(bynajmniej coś w ten deseń jest z karetkami jeśli się mylę to poprawcie) albo nikt by nie przyjechał w ogóle. Mam nadzieje że to był komentarz ironiczny.
Chodziło o ewentualna opłatę głównie za wezwanie teoretycznie nie potrzebne ale masz racje użyłem złego słowa. Dzięki
i to jest konkretny policjant !
Młody nie wie gdzie zadzwonić więc dzwoni na policje a Ci mu chcą pomóc, później chłopak będzie miał szacunek do nich przez całe życie. I o to tu chodzi policja powinna pomagać a nie kojarzyć się z czymś złym, tak jak to jest w Polsce z brutalność, korupcją i przekrętami. Dlatego tam nie ma dzieci JP u nas policja by wsadziła rodziców dziecka, dziecko posłała do poprawczaka i tyle na ten temat. PEACE!
Młody nie wie gdzie zadzwonić więc dzwoni na policje a Ci mu chcą pomóc, później chłopak będzie miał szacunek do nich przez całe życie. I o to tu chodzi policja powinna pomagać a nie kojarzyć się z czymś złym, tak jak to jest w Polsce z brutalność, korupcją i przekrętami. Dlatego tam nie ma dzieci JP u nas policja by wsadziła rodziców dziecka, dziecko posłała do poprawczaka i tyle na ten temat. PEACE!
przynajmniej podszedl na luzie i nie odlozyl sluchawki, ja dzwoniac pod 112 z komorki na szybko po karetke dla babki lezacej na srodku ulicy to z ryjem ze pod 997 mam dzwonic :/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie