Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Fazer6 2014-08-18, 9:46
dobrze ze spojrzal w lusterka ;p
Zgłoś
anetamineta 2014-08-18, 9:59
fajny amortyzator

podpis użytkownika

ale jaja
Zgłoś
Aberracja 2014-08-18, 10:40 10
Ja dokładnie tydzień temu po godzinie 20 śmigam sobie rowerem po ścieżce rowerowej (późna pora, obrzeża miasta to sobie pozwoliłem na większą prędkość) i tak zjeżdżam ze wzniesienia, aż mi dziewczę wybiega z parku obok na ścieżkę. Ja w akcie desperacji po hamulcach i skręcam w ten park, lądując rowerem w żywopłocie. Wyciągam rower z krzaków, chcę się już pytać sprawczyni wypadku o jej stan zdrowia, a ta wstaje i od razu do mnie z pyskiem, że już na policję dzwoni, bo ja jeździć nie potrafię i prawie ją potrąciłem. Zastanawiałem się przez chwilę nad wykorzystaniem późnej godziny, braku osób postronnych i pobliskich krzaków, doskonałych na ukrycie ewentualnych zwłok, ale dziewczę chyba pojęło co się święci i urwawszy swój ślinotok pognało w stronę centrum.

podpis użytkownika

Tak, jestem ekspertem.
Zgłoś
C................y 2014-08-18, 10:46 9
@up

współczuje, chyba bym nerwowo nie wytrzymał i specjalnie odkręcił sztycę po czym jej wyk🤬ił w ten głupi ryj.
Zgłoś
A................1 2014-08-18, 12:47
Czy ja widzę knolly chilcotin + fox 40? <3 piwko daję
Zgłoś
TurboDown 2014-08-18, 12:54
Szacun dla mamuśki!!!!
Zgłoś
contowsky 2014-08-18, 12:59
ale babeczka w porządku

podpis użytkownika

Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
N................s 2014-08-18, 13:46 1
100000% wina c🤬jowych rodzicow
Zgłoś
x................e 2014-08-18, 13:51
Ehh skąd ja to znam ... Sporo jeżdżę w terenie, ale żeby w teren dojechać, muszę się toczyć przez kawałek miasta. Chodnik 1,5 m szerokości, ścieżka jakieś 1,5 m szerokości, wyraźnie oznakowana a rozklapichy i tak lezą po ścieżce, mam dzwonek, którego kulturalnie używam. Nieraz słyszałem jak ktoś rzuca za mną kujwy i inne obelgi. Bo przecież pan i władca idzie i nie musi uważać na nikogo ani na nic. Na całe szczęście, jak dojadę do lasku, gdzie śmigam, kultura jest dużo lepsza.
Zgłoś
Skurvinox 2014-08-18, 15:41 2
wszędzie te p🤬lone dzieci, już nietylko serwery zapchane gnojami psującymi zabawę, ale nawet na rowerze spokojnie pośmigać nie można

podpis użytkownika

"Nic tak nie cieszy jak krzywda ludzka"
"Ból to uczucie przejściowe, które przypomina, że żyjesz"
Zgłoś
M................h 2014-08-18, 16:42
Panowie, wiecie jak miło jest na sadolu zobaczyć raz na ruski rok taką jednostajnie merytoryczną i niekretyńską dyskusję?
Zgłoś
j................r 2014-08-18, 17:15
Ja myslalem ze dzieciak bd i go stado owiec rozjebie a tu rower beka:D ps mialem operacje chyba morfina jeszcze trzyma
Zgłoś
mcshiftypowers 2014-08-18, 19:43
Kask prawdopodobnie uratował go przed kalectwem i nawet nie jechał na rowerku
Zgłoś
PrefectNT 2014-08-18, 23:44 1
Dużo z was piszę że dzieciak w prawo i on też w prawo , ale postawcie się w jego sytuacji , miał mało czasu na myślenie i tak piwo dla gościa że dzieciakowi nic nie zrobił.

podpis użytkownika

He He - Piotr Ż
Zgłoś
e................2 2014-08-19, 0:01 2
AdioChooJ napisał/a:

@up

Australia nie istnieje

Stary.. Zarejestrowałem się specjalnie żeby to napisać... : Chłopaki dajcie mu piwko ..
Zgłoś