w pl przylecialby tatus/mamusia gowniarza i z ryjem do kolesia ze nie uwazal na ich synalka ukochanego
@up nienawidzę tak mówić, no ale k🤬a.... to jest pierwsze co mam w głowie jak widzę takie filmiki >. <

dokładnie to samo chciałem napisać co kolega w pierwszym poście, na zachodzie kultura, zapytała czy nic mu nie jest, fajnie im mieszkać w cywilizowanym kraju.
cebula rox... ;/
cebula rox... ;/
Tak jak mówicie panowie , stary małego by mu wp🤬lił i zabrał rower . A łepek by kibicował. Piwo za materiał.

k🤬a!
przeczytałem dziadek vs Downhill'owiec , i czekam jak jebnięty cały filmik aż dziadek nadbiegnie i mu wyk🤬i.
przeczytałem dziadek vs Downhill'owiec , i czekam jak jebnięty cały filmik aż dziadek nadbiegnie i mu wyk🤬i.
Dzieciak biegnie w prawo, koleś skręca w prawo. W takich przypadkach zawsze jest dokładnie tak samo. Tzw. magiczna siła przyciągania sadistca, żeby nowy materiał był.
Co do całej mentalności w Polsce to niestety prawda jest taka, że nawet jak ktoś jest winny to pierwsze co leci "k🤬a", a zaraz potem taka osoba rzuca się do bicia. Raz mi się zdarzyło, że facet, który myślał, że nocą rowerzystów nie ma i można jechać na czerwonym wychylił głowę przez okno i zapytał się czy nic mi nie jest. Inna sprawa, że byłem dzieciakiem i nie wiedziałem co zrobić, a facet to wykorzystał i pojechał sobie dalej.

Co do całej mentalności w Polsce to niestety prawda jest taka, że nawet jak ktoś jest winny to pierwsze co leci "k🤬a", a zaraz potem taka osoba rzuca się do bicia. Raz mi się zdarzyło, że facet, który myślał, że nocą rowerzystów nie ma i można jechać na czerwonym wychylił głowę przez okno i zapytał się czy nic mi nie jest. Inna sprawa, że byłem dzieciakiem i nie wiedziałem co zrobić, a facet to wykorzystał i pojechał sobie dalej.

Na jakim zachodzie Panowie przeciez to australijski akcent.
@mare30ks we mnie się wpierdzielił jakiś dzieciak (chyba niewidomy bo droga pusta) i jego babcia z pyskiem do mnie "jak leziesz?!", szkoda tylko, że bardziej zainteresowana była opieprzaniem mnie niż wyciągnięciem go z krzaków
pozdrawiam wypoczywających w Sławie

mare30ks napisał/a:
,w pl przylecialby tatus/mamusia gowniarza i z ryjem do kolesia ze nie uwazal na ich synalka ukochanego
W Polsce nie było by gadki, ojciec by wysłał rowerzystę do szpitala a rower wrzucił do stawu a potem w uwaga tvn by opowiadał jak to rowerzysta chciał zabić jego dzieciaka

Mega poziom kultury matki. Dzieciak wbiegł mu pod koła a matka, mimo że to w końcu jej dziecko, od razu przeprasza rowerzystę. Pewnie jeszcze wp🤬li dziecku na rogu

Przypomniała mi się sytuacja z zeszłej zimy. Witów, snowpark, rozpędzony koleś na nartach najeżdża na j🤬ą skocznie i już w locie zaczyna się drzeć "K🤬A MAĆ, WYP🤬ALAJ STĄD!!!!!!!!!!" Patrzę o co mu chodzi, a na miejscu gdzie ma lądować, 5 letnie (max) dziecko stoi sobie spokojnie i c🤬j wie na co czeka.. Ale zajebiście potem sp🤬alał
ps. Dzieci są poj🤬e.