👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A potem w domu żona tego kolesia powtarza dzieciakowi: " Synku szanuj pracę ojca, biedak piszczy po 10 godzin dziennie na nasze utrzymanie"

Sam chetnie wrzucilbym pare groszy takiemu za pomyslowosc.
Nic bardziej nie wk🤬ia niz male cyganskie gowna zebrzace pod sklepem ! A najbardziej wk🤬ia to ze ludzie im daja pieniadze ! ja p🤬le, przysiegam wole dac zulkowi 5 zl na wino niz cyganowi na C🤬J WIE CO.
Nic bardziej nie wk🤬ia niz male cyganskie gowna zebrzace pod sklepem ! A najbardziej wk🤬ia to ze ludzie im daja pieniadze ! ja p🤬le, przysiegam wole dac zulkowi 5 zl na wino niz cyganowi na C🤬J WIE CO.
Po pierwszym jego piszczeniu sie wk🤬iłem, a po drugim mnie rozniosło w p🤬du. Jak idzie tego słuchać ? Gdybym mieszkał w dużym mieście i taki koleś rozbiłby się pod moim oknem to po 5 minutach bym go zaj🤬 albo zagłuszył muzą, wgl podchodzi to pod łamanie prawa ? Bo wątpie, że mógłbym pojechać w zaludnione miejsce i w spokoju drzeć morde przez pare godzin
Cytat:
to po 5 minutach bym go zaj🤬
Następny wojownik się znalazł...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie