2xUp
Dokładnie. Jednostki nieprzystosowane, uposledzone i słabe same się likwidują. Może to i dobrze. Powinien gnój podpalić tego achtunga to ludzkość na pewno by na tym nie straciła
Dokładnie. Jednostki nieprzystosowane, uposledzone i słabe same się likwidują. Może to i dobrze. Powinien gnój podpalić tego achtunga to ludzkość na pewno by na tym nie straciła

C🤬j wie czy siebie chciał sfotografować czy ten burdel na łóżku. Fota ni w p🤬dę ni w oko.
p🤬le... w czapce po domu;/
podpis użytkownika
You're Never Fully Dressed Without a Smile

ment200 napisał/a:
No niby tak, ale nie do końca2xUp

Skąd taki gówniarz ma taką k🤬a wielką loche? Nikt nie powinien mu jej sprzedać to 1 a 2 jeśli ktoś dorosły to kupił powinien to dobrze schować przed gnojkiem
szkoda że nie podpalił i nie wyj🤬o mu w mordzie, 1 pedała mniej by było

Łatwo jechać na gnoja (swoją drogą jest kurewsko tępy), ale to rodzice nie powinni dopuścić do tego, żeby to miało miejsce. Wiem, nie mam dzieci i łatwo mi p🤬lić. A dzieciak inteligencję jednak odziedziczył...
Przydałoby się trochę zdjęć efektu wybuchu.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.