Zachęcam do sprawdzenia samego siebie ile jeszcze pamiętamy z naszego dzieciństwa. Dotyczy to głównie pokolenia lat osiemdziesiątych i dziewięćdziesiątych, która oglądała ofertę ówczesnej telewizji.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-09-19, 23:07
Do już wymienionych dorzuciłbym Smerfy, Brygada RR, Kapitan Planeta, Kacze Opowieści, Kubuś Puchatek : P
Piwko leci, bo dzięki temu filmikowi sobie uświadomiłem, że ta mała, śmieszna pinda z fioletowymi włosami z dragon balla jest zaczerpnięta z dr. Slumpa.
A kto pamięta to, ah no i ten lektor w piosence
konto usunięte
2012-09-20, 9:11
Czerwony Power Ranger ssie pały wiedziałem, żeby tego nie oglądać
Brakuje mi tu 4 tytulow:
Rzecz jasna najbardziej spuszczalem sie na Daimosie i Tygrysiej masce
konto usunięte
2012-09-20, 10:20
oglądałem sarę malą księzniczkę

God why?
Nie mogło też zabraknąć:
Ach te lata 90te...
konto usunięte
2012-09-20, 10:29
to ze dr.Slup lecial na RTL7 to nie pamietam O_O
konto usunięte
2012-09-20, 10:59
Ja nie rozpoznaje 2, tego kota i tej ostaniej.
konto usunięte
2012-09-20, 11:10
konto usunięte
2012-09-20, 11:11
To jeszcze od siebie dorzucę kilka perełek:
Kto pamięta anime 'Czarodziejka z Księżyca'? Pamiętam, że przy tym po raz pierwszy trzepałem kitę...
pl.wikipedia.org/wiki/MiniMax_(telewizja)
Pamiętam, jak godzinami siedziałem przed tv, kiedy odłączyli cartoon network, wpatrzony w śnieg ;P Potem uruchomili minimaxa. Wiem, że 99' ale na lata 90' jeszcze sie łapie
Kurde była jakaś bajka kiedyś, bodajże na FoxKids ją emitowali, był gościu co się w robota zamieniał czy coś... Nie pamiętam już ;( Nieźle wkręcony byłem w to ;D