"Dziecko lgnie, drugiego człowieka wciąga" - apb. Michalik
Ha! wiedziałem, że biskup nie kłamał, bo żaden ksiądz nigdy nie mówi nieprawdy. I co głupio Wam teraz kościelni internetowi hejterzy?
Wysoko mierzy ten dzieciak. Wie, że w parafii dostanie najwyżej snickersa, a tutaj może jakąś ciepłą posadkę.
podpis użytkownika
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
A te pieprzone małpy... Wszędzie muszą być, a i pewnie rodzice zadowoleni...

norma, czarne podświadomie ciągnie do białego bo wie że to lepszy kolor
Właśnie to pewnie ściema "uuu przytulam Cię papieru" a jego stary z bratem, w tym samym czasie walą mu telewizor z chaty.
podpis użytkownika
"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."

To doprawdy sensacyjny filmik. Swoją drogą odpieprzcie się od papieża, bo to dobry gość.

co w tym dziwnego,przecież w przepowiedni było o tym że czarny zasiądzie na tronie papieża

I cały świat zesrał się ze słodkości...
Ciekawe do czego człowiekowi potrzebna jest religia, oprócz bogacenia się chłopów w czarnych sukienkach.
Według mnie, żeby wierzyć nie potrzeba być katolikiem czy islamistą.
j🤬 cebulaków i kato prawicowców!
Ciekawe do czego człowiekowi potrzebna jest religia, oprócz bogacenia się chłopów w czarnych sukienkach.
Według mnie, żeby wierzyć nie potrzeba być katolikiem czy islamistą.
podpis użytkownika
Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;oj🤬 cebulaków i kato prawicowców!

@up A co to ma do gw🤬cenia papieża przez dziecko? Cz🤬ch wykorzystał to że papież już stary i nie może przyj🤬 i zatakował!