Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
banerr 2018-12-03, 19:05 12
Zastanawia mnie jakim debilem musi być rodzic. No chyba że to nie jego i chce się pozbyć.
Zgłoś
m................k 2018-12-03, 20:01 5
Zgłoś
paczekmaster 2018-12-03, 20:38 4
Szacunek za nagrywanie do końca.
Zgłoś
Dorik 2018-12-03, 20:59
ale wyk🤬ił fikołka
Zgłoś
glesner1910 2018-12-03, 21:05 5
@banerr może Twój syn siedzi/ będzie siedział na sadolu całe dnie, ja tam szanuję gościa, że daje dziecku poczucie, że może się realizować

podpis użytkownika

Wchodzę na sadola żeby sobie zwalić
Zgłoś
C................s 2018-12-03, 21:29 10
Z jednej strony, fajnie że dzieciak ma "zabawkę" i uczy się pewnych zachowań, w dodatku pod okiem rodzica ale... Ile on ma k🤬a lat? Trzy, cztery?? Na rowerze bez podpórek nie potrafi jeździć, po schodach nie potrafi chodzić, co jakiś czas ryje łbem o kant stołu, nie wie co się może stać jak wsadzi palce do kontaktu czy zostawi je w nieodpowiednim miejscu zamykając drzwi. A debil, teoretycznie dorosły i odpowiedzialny sadza go na spalinowego quada.
Zgłoś
skowrons 2018-12-03, 23:28 3
Obejrzałem to kilkanaście razy. Ten jego płacz sprawiaa mi satysfakcję w ten ponury dzień.
Zgłoś
janlew 2018-12-04, 9:11 6
glesner1910 napisał/a:

@banerr może Twój syn siedzi/ będzie siedział na sadolu całe dnie, ja tam szanuję gościa, że daje dziecku poczucie, że może się realizować

Ależ p🤬lisz. Dzieci uczy się obowiązkowości, pracowitości, sensu życia, kultury i tradycji itd. A jak już dojdą do tego co chcą w życiu robić, tak by nie być odpadem społecznym i jak zaczną się realizować, sami w ramach relaksu mogą kupić sobie quada, rajdówkę czy motorówkę czy co tam jeszcze
Zgłoś
Wiewór 2018-12-04, 11:45 1
Jak nienawidzi swojego dziecka to mógł od razu dać mu nabity pistolet.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
facet85 2018-12-04, 20:55
do wszystkich obrońców dziecka

Uspokójcie się sam mam 2,5 letnią córkę, która jest małym hard corem i to co odp🤬la spokojnie mógłbym tutaj wrzucać.
Dziecku nic się nie stało, a popłakał się bo to było dla niego zaskoczenie sytuacji i tyle.

Współczuję waszym dzieciom jak chcecie im zabrać dzieciństwo gdzie nie raz przyp🤬olą dyńką o ziemię etc. Potem wyrosną takie małe p🤬dki w rurkach i będą nas bronić k🤬a na granicy wschodniej przed ruskimi..
Zgłoś
WybrednyChuj 2018-12-05, 4:55 1
"Dziecko trzeba uczyć pływać a pan chce mu rzucać kołą ratunkowe?"
Gówniak* się nauczył czegoś i tyle
* Gówniak - dziecko do lat 11.
Powyżej 11 do 19 - szczyl**.
**Skala sadola.

podpis użytkownika

No c🤬j: lepsza zrzuta tutaj niż na owsiaka. Pojebów tyle samo, ale ubaw większy.
Zgłoś
C................s 2018-12-05, 7:59
facet85 napisał/a:

do wszystkich obrońców dziecka

Uspokójcie się sam mam 2,5 letnią córkę, która jest małym hard corem i to co odp🤬la spokojnie mógłbym tutaj wrzucać.
Dziecku nic się nie stało, a popłakał się bo to było dla niego zaskoczenie sytuacji i tyle.

Współczuję waszym dzieciom jak chcecie im zabrać dzieciństwo gdzie nie raz przyp🤬olą dyńką o ziemię etc. Potem wyrosną takie małe p🤬dki w rurkach i będą nas bronić k🤬a na granicy wschodniej przed ruskimi..

No tak, daj więc dziecku poprowadzić samodzielnie auto, ciekawe jak to się będzie miało do obrony wschodniej granicy.
Zgłoś
Wiewór 2018-12-05, 8:08
facet85 napisał/a:

Dzieciństwo to nap🤬lanie dyńką o ziemię i etc.? Zajebisty rodzic z ciebie.
Wiesz, że dzieci mogą bawić się bez uszczerbku na zdrowiu?

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
facet85 2018-12-05, 9:15
AyCaramba napisał/a:

No tak, daj więc dziecku poprowadzić samodzielnie auto, ciekawe jak to się będzie miało do obrony wschodniej granicy.

Człowieku k🤬a nie szukaj dziur w całym bo pewnie wiesz co mam na myśli, a jak nie wiesz to po prostu zamilcz. Po filmie widać, że to dziecko nie jedzie pierwszy raz na quadzie

Abraxus napisał/a:

Dzieciństwo to nap🤬lanie dyńką o ziemię i etc.? Zajebisty rodzic z ciebie.
Wiesz, że dzieci mogą bawić się bez uszczerbku na zdrowiu?

Będąc dzieckiem nigdy się nie skaleczyłeś ? nie spadłeś z drzewka ? Nie skręciłeś stopy ? nie podbiłeś oka ? - podczas zabaw!!! ?

To Ci współczuję dzieciństwa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie