Historia Huberta L'Hoste'a pokazuje działanie radzieckiego aparatu propagandy. Jako młody chłopiec został zabrany do ZSRR i miał być przykładem dla innych, jednak z czasem poznał realia "stalinowskiej krainy czarów"
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Historia Huberta L'Hoste'a pokazuje działanie radzieckiego aparatu propagandy. Jako młody chłopiec został zabrany do ZSRR i miał być przykładem dla innych, jednak z czasem poznał realia "stalinowskiej krainy czarów"
Szkoda, że wszystkich dzieci z rzeszy tam nie wysłali na podobne przygody...
"Prosta operacja wyrostka" u Hubercika poszła perfekcjynie, to jest tak jak chciała jakaś czerwona szyszunia. Stał się niewygodny, i poszedł do piachu.
Głównym winowajcą tutaj jest czerwonofil ojciec chłopaka. Za jego głupotę zapłacił syn.
Tak kończą frajerzy
Trzeba było jechać do Korei Północnej po wojnie - dobrobyt i bogactwo, a zachodnie media kłamio! Udowodnij mi, że źle!
Trzeba było jechać do Korei Północnej po wojnie - dobrobyt i bogactwo, a zachodnie media kłamio! Udowodnij mi, że źle!
Polecam zaznajomić się z historią niejakiego Pawlika Morozowa. Jest na wiki. Dość ciekawe.
@DUST DEVIL
Coraz bardziej wyślę że jesteś trollem bo nikt tak głupi nie jest.
Coraz bardziej wyślę że jesteś trollem bo nikt tak głupi nie jest.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie