📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:44
dzieciak sam wylazł z pod auta ,poziom farta po za skalą ,a ja z łóżka spadnę i złamie rękę
@mun66: spokojnie, mam prawo jazdy i to nie od wczoraj, jezdzilem tez zawodowo i sie swoje naogladalem.
Za to ty powtarzasz ciagle ta sama mantre, jakis argument porzadny znajdziesz?
A moze sam nie masz prawa jazdy....
Halkomoto napisał/a:
@: spokojnie, mam prawo jazdy i to nie od wczoraj, jezdzilem tez zawodowo i sie swoje naogladalem.
Skoro uważasz, że w osobówce wszystko widac dookoła, to znaczy, zę kłąmiesz, że masz prawo jazdy.
mun66 napisał/a:
Skoro uważasz, że w osobówce wszystko widac dookoła, to znaczy, zę kłąmiesz, że masz prawo jazdy.
Nic ci udowadniac nie musze, to pierwsze, po drugie, nikt nie powiedzial ze widac wszystko do okola tylko ze widac co jest przed autem. Fajne ze masz wyobraznie i dopisujesz wlasna narracjie do dyskusji, ale nie zemna taka rozmowa. Nie za bardzo wiem tez do czego probujesz mnie przekonac, ze nie mam racji co widze 3-5m przed autem?
Jezeli Ty masz takie problemy to zalecam wizyte u okulisty, zanim stanie sie jakas tragedia.
Dalsza rozmowa z toba nie ma wiekszego sensu, wiec pozdrawiam i milego dnia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie