Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:44
Anal_Intruder_69 2025-11-02, 9:05 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
krzysiek19b78 2025-11-02, 9:12 9
dzieciak sam wylazł z pod auta ,poziom farta po za skalą ,a ja z łóżka spadnę i złamie rękę
Zgłoś
budowapl 2025-11-02, 11:20 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pfefe 2025-11-02, 11:42 2
Zgłoś
Qcaracha 2025-11-02, 11:53
Zgłoś
gixi 2025-11-02, 12:41 2
Zgłoś
Qcaracha 2025-11-02, 12:50
Zgłoś
mun66 2025-11-02, 13:56
Zgłoś
ibrahim 2025-11-02, 21:30 1
Yebany, skośny, żółty skvrwiel.
Zgłoś
Halkomoto 2025-11-02, 23:45
Zgłoś
mun66 2025-11-03, 0:03
Zgłoś
Halkomoto 2025-11-03, 0:21
@mun66: spokojnie, mam prawo jazdy i to nie od wczoraj, jezdzilem tez zawodowo i sie swoje naogladalem.
Za to ty powtarzasz ciagle ta sama mantre, jakis argument porzadny znajdziesz?
A moze sam nie masz prawa jazdy....
Zgłoś
mun66 2025-11-03, 2:17
Halkomoto napisał/a:

@: spokojnie, mam prawo jazdy i to nie od wczoraj, jezdzilem tez zawodowo i sie swoje naogladalem.
Za to ty powtarzasz ciagle ta sama mantre, jakis argument porzadny znajdziesz?
A moze sam nie masz prawa jazdy....

Skoro uważasz, że w osobówce wszystko widac dookoła, to znaczy, zę kłąmiesz, że masz prawo jazdy.
Zgłoś
Halkomoto 2025-11-03, 8:32 1
mun66 napisał/a:

Skoro uważasz, że w osobówce wszystko widac dookoła, to znaczy, zę kłąmiesz, że masz prawo jazdy.

Nic ci udowadniac nie musze, to pierwsze, po drugie, nikt nie powiedzial ze widac wszystko do okola tylko ze widac co jest przed autem. Fajne ze masz wyobraznie i dopisujesz wlasna narracjie do dyskusji, ale nie zemna taka rozmowa. Nie za bardzo wiem tez do czego probujesz mnie przekonac, ze nie mam racji co widze 3-5m przed autem?

Jezeli Ty masz takie problemy to zalecam wizyte u okulisty, zanim stanie sie jakas tragedia.
Dalsza rozmowa z toba nie ma wiekszego sensu, wiec pozdrawiam i milego dnia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem