podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Każde zdanie po niemiecku brzmi jak rozkaz do rozstrzelania
Czyli macie dzieci tylko po to, żeby miał się kto wami zająć? "Dobre" wychowanie to takie, gdzie dzieci sa nauczone bezwarunkowemu służeniu swoim rodzicom? A jak dziecko chce spełniac swoją pasję w Kaliforni i musi cię do przytułku wypie**olić, żeby to zrobić, to co wtedy?
Z pozdrowieniami dla wszystkich świeżych rodziców na sadolu
dobrze że ja dzieci mieć nie będę
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Spokojnie to kwestia wychowania.
Chłopak już jest duży, to nie jego wina, że jest jebnięty w tym wieku tylko jego zj🤬ych rodziców.
Ja wracam do domu z pracy to mam obiad naszykowany i w domu posprzątane.
"Jak se pościelesz tak sie wyśpisz."
No w sumie mam teraz 4 miesięcznego chłopaka. Kolki, mało snu, ząbkowanie się zaczyna, ale uśmiech k🤬a wynagradza mi wszystko.
Jakoś nie wyobrażam sobie, że wychowam go jak to coś na filmiku. Przecież to widać że brak uwagi, postawienia jakichś barier co wolno co nie wolno i dzieciak k🤬a większość życia przesiedział przyklejony do isrona ipada i innego ścierwa.
Jak kolega ładnie wyżej napisał "Jak se pościelesz tak się wyśpisz".
A co robili wtedy starzy ?
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.