Pewien wierzący facet, dowiedziawszy się że jego żona jest w ciąży, codziennie modlił się do Boga:
- Proszę, Boże, spraw by moje dziecko dostało od życia więcej niż inni.
I tak dzień w dzień. Przyszedł termin porodu i dziecko urodziło się... upośledzone. Facet wściekły krzyczy:
- Boże, dlaczego?!
Na to głos z nieba:
- No co? Chciałeś, żeby miało więcej, to ma - o jeden chromosom więcej.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
O................s
2015-03-10, 18:36
Szczęśliwi nie liczą chromosomów.
twój stary mógł wyrazić swoją prośbę precyzyjniej
a tak naprawdę nie wierzę, że twój stary gadał z bogiem, on raczej nie istnieje, twoja stara musiała walić wódę podczas ciąży
ozarimielin napisał/a:
twój stary mógł wyrazić swoją prośbę precyzyjniej
a tak naprawdę nie wierzę, że twój stary gadał z bogiem, on raczej nie istnieje, twoja stara musiała walić wódę podczas ciąży
ozarimielin
K🤬a, stary... aż boję się sprawdzić resztę Twoich 611 postów, obwiając się, że są również "podobnych lotów".
podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
ozarimielin, no niestety, ale mimo desperackiej próby nie udało ci się być zabawnym. Skup się na tym, w czym jesteś dobry, czyli byciu leszczem
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@BongMan jesteś idiotą, nie dość, że durne to jeszcze od pierwszego zdania przewidywalne. Żałosny humor.
@betonowy_asfalt ciebie pewnie śmieszą tylko przekręty na budowie autostrad w Polsce
S................k
2015-03-11, 6:34
Zart suchy nawet jak na Ciebie, BongMan. A to już osiągnięcie.
Żart do przewidzenia. Piwa dają chyba same gimbo-ateiści.
Było i nie p🤬lcie, że nie...
Sezon się skończył, Bongman wrócił na sadistica
L................a
2015-03-11, 16:23
Prawdziwy katol i tak byłby zadowolony. Skoro bozia doświadcza go tak ciężko, to znaczy, że go bardzo kocha i ma wobec niego "plan".
Humor niskiego poziomu. Dla pewności sprawdziłem nick i się nie zawiodłem
N................d
2015-03-11, 22:14
o c🤬ju złoty, poziom suchości w ustach wynosi powyżej 9 tysięcy jednostek