Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
l................s 2017-02-11, 16:05 2
na c🤬j mu ten lubrykant? bedzie sobie tego laptopa w dupe wsadzal?
Zgłoś
pakicito 2017-02-11, 16:36 1
Cytat:

na c🤬j mu ten lubrykant? bedzie sobie tego laptopa w dupe wsadzal?

to ciekawe w jaki oryginalny sposób Ty walisz gruchę
Zgłoś
omgłomatkobosko 2017-02-11, 16:39 1
Dzieckiem można nazwać noworodka, a nie zlepek plemników.

podpis użytkownika

Pić, j🤬 nie żałować. Bieda musi pofolgować
Zgłoś
N................o 2017-02-11, 20:53 7
Ciekaw jestem kiedy wiedza ciemnego plebsu na tyle ruszy do przodu by zrozumieć różnicę między plemnikiem/komórką jajową a pierwszym stadium rozwoju człowieka. XXI wiek k🤬a ale ciągle słyszę te błyskotliwe argumenty "fapanie holokaustem" ja p🤬lę...
Zgłoś
s................s 2017-02-11, 21:15 2
Cytat:

Ciekaw jestem kiedy wiedza ciemnego plebsu na tyle ruszy do przodu by zrozumieć różnicę między plemnikiem/komórką jajową a pierwszym stadium rozwoju człowieka. XXI wiek k🤬a ale ciągle słyszę te błyskotliwe argumenty "fapanie holokaustem" ja p🤬lę...

Nie podobo Ci się bo co? Bo nazywają cię kanibalem?
Zgłoś
manieeee 2017-02-11, 22:45 3
up. az do wykształcenia mózgu, powinna aborcja byc legalna jak kobieta chce, jedyny wyjatek na aborcje nie określenej czasowo to dziecko z gw🤬tu albo ciąża zagrażająca życiu i dopóki państwo nie zapewni pomocy i opieki dzieciom z wadami jak daunem .A tak niech konserwatywni katolicy wyp🤬alaja od tego tematu.
Zgłoś
B................l 2017-02-11, 23:15 1
Po lewej: dziecko in esse.
Po prawej: nawet nie dziecko, nawet nie in posse... Zwykły ejakulat.
Zgłoś
l................s 2017-02-12, 8:17
pakicito napisał/a:

to ciekawe w jaki oryginalny sposób Ty walisz gruchę

tez sobie raczki nawilzasz, zeby nie podraznic zolnierza?
Zgłoś
Sinecod 2017-02-13, 11:12
Nefario napisał/a:

I tak każda zdrowa kobieta, która nie stosuje antykoncepcji hormonalnej, co miesiąc jest mordercą bo do śmieci wyrzuca niezapłodnioną komórkę jajową która może była by pięknym dzieckiem i chciała by żyć! I co obrońcy życia na to?
Zgłoś
Adolf 2017-02-13, 22:22
Oj! Od razu źle...
Zgłoś