młody chłopiec w wieku około 12 lat, terroryzuje sąsiadów kamieniami i metalowym prętem.
Widać chłopca rzucającego kamieniami w samochody i sąsiadów próbujących się z nim skonfrontować, a następnie próbuje ukraść rower młodego mężczyzny.
Jeden z sąsiadów w końcu ujarzmia dziecko, gdy chłopiec kopie i krzyczy w napadzie złości.
Wkrótce potem pojawia się policja, aby aresztować chłopca.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oooooj dajcie spokój, przecież to teraz takie lewacko nowoczesne bezstresowe wychowanie.
Jeden strzał piąstką w nosek prawdopodobnie ustawiłby te wszystkie klepki, które lewarscy rodzice wypaczyli gówniarzowi.
A gdyby rodzic przyszedł z pretensjami, zastosowałbym dokładnie taką samą terapię, oczywiście z odpowiednio zwiększoną dawką.
kabel od prodiża byłby czerwony
Z takiego gnoja już nic dobrego nie wyrośnie, tylko patrzyć jak za jakiś czas weźmie gnata od starego i pójdzie do szkoły wyrazić swój gniew
Wynieśli jak worek ze śmieciami. Nieraz po worku trzeba poskakać bo ciężko zawiązać.
To nie dziecko to jakieś zwierzę
Pewnie w myśl lewackich standardów poszedł na wychowanie do niewidzialnych w nocy...
Sąsiad mu życie uratował. Gdyby tak kamieniem w policjanta próbował rzucić...
Nawet podobny do Cartmana
Gdzie byli wtedy rodzice, ja się pytam...
konto usunięte
2020-10-25, 20:27