Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Scareface101 2013-08-27, 14:19 3
Po browar się śpieszyli bu już suszy
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 16:17
Jechali pewno po jakiegoś rowerzystę i prewencyjnie wmontowali go w mur bo pewno w 2 nie dali by se rady.Śmiejecie się ale to była rutynowa akcja od początku do końca zaplanowana
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 16:18
Przecież to skoda, słabe hamulce i standardowo kierowca ciamajda.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 16:20
Po brambory przyjechali bo promocja była
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 16:31 2
Jak w GTA
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 16:32
Przynajmniej mają na benzynę, a nie jak w biednej polsce: "nie przyjedziemy, bo wyjeździliśmy na dzisiaj paliwo".
Zgłoś
Wayner 2013-08-27, 16:33
Sorry za off top ale mam taki problem, filmiki mi się wolno ładują. Mam neostrade (wiem ze to nie najlepsza opcja) ale do tej pory nie było problemu. Od kilku dni mi się wolno ładują, da się coś z tym zrobić?
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 16:34 4
mr_9mm napisał/a:

Przynajmniej mają na benzynę, a nie jak w biednej polsce: "nie przyjedziemy, bo wyjeździliśmy na dzisiaj paliwo".

To ja nie wiem w jakiej ty wiosce mieszkasz ze tak takie rzeczy Chyba ze dzwonisz do nich codziennie gonic sasiadow to juz cie tak splawiaja zeby miec spokoj.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-27, 17:02
Jeszcze ta muzyka. Jebłem
Zgłoś
Paragraf14 2013-08-27, 17:06
Wayner napisał/a:

Sorry za off top ale mam taki problem, filmiki mi się wolno ładują. Mam neostrade (wiem ze to nie najlepsza opcja) ale do tej pory nie było problemu. Od kilku dni mi się wolno ładują, da się coś z tym zrobić?

Mam to samo
Zgłoś
wglowiesieniemiesci 2013-08-27, 17:17
up@ usunąc sadistica i zainstalowac go od nowa ))))
Zgłoś
____ 2013-08-27, 17:25 2
@up tepsa limituje połączenie, tak samo z youtube
Zgłoś
kazzek94 2013-08-27, 20:41
@Ty-nusz

Ja mam neostrade i na yt chodzi elegancko ale sadol zacina. strzelam ze wina jak zawsze hostingu.
Zgłoś
vassili 2013-08-27, 23:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem