👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A potem, że sami alkoholicy... I że chorzy. No ja się nie dziwię, jak tylko piwo i piwo. Dobrze, że tu flaszek się nie daje.
Halman napisał/a:
już po nic, przechodzę na sadolową emerturę.
Od razu emerytura? Ja robię sobie przerwy na dwa, trzy lata. Chociaż sam nie wrzucam, bo nie mam na to specjalnie czasu ani ochoty, muszę sobie od czasu do czasu odpocząć od wypocin co poniektórych debili, którzy odnaleźli na sadolu swoje przeznaczenie. Pozdrawiam.
35i,
niestety strona okropnie sparszywiała ostatnimi czasy, lepiej sobie stanąć z boku tego przelewającego się błota...
niestety strona okropnie sparszywiała ostatnimi czasy, lepiej sobie stanąć z boku tego przelewającego się błota...
Halman napisał/a:
,
Sadol ma się świetnie. To że ktoś inny wrzuca zamiast Ciebie nie oznacza, że sadistic umarł. Po prostu Ty i reszta twoich psychofanow nie umiecie się pogodzić z tym, że ktoś może robić to lepiej od ciebie

Halman napisał/a:
Halman, Prima Aprilis jest w kwietniu...

Halman napisał/a:
Bądź Pa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie