Ma ktoś pomysł co właściwie stało się z kamerą i jak zmieniła położenie?
k................0
2018-04-09, 14:55
30 sekund filmu, 6 sekund materiału. I co ona się k🤬a potem pyta żyrafy, czy wszystko w porządku?
Co za tępa dzida. Na pewno żyrafa się wycofa jak przytrzaśnie jej łeb szybą.
No ciekawe czy od szkła w oku żyrafa może się sp🤬olić? Jeśli tak to ciekawe ile kosztuje popsucie takiej żyrafy. Nie wiem jak z żyrafą, ale głupia zebra kosztuje 100zł za kilo. A tu mamy żywca z 1000kg.
banerr napisał/a:
Co za tępa dzida. Na pewno żyrafa się wycofa jak przytrzaśnie jej łeb szybą.
W sumie to c🤬ja wiadomo, czy to żyrafa sama wcisnęła guzik, czy tępa dzida.
Niestety kochani moje oko detektywa musi tym razem stanąć po stronie płci przeciwnej. Okno zamknął kierowca, j🤬y k🤬a tępak facet w piździec. Co to karwa za pomysł był. Może jeszcze później jeszcze chciał ją wyr🤬ać w dupę jak tego ruskiego policjanta w słynnym filmiku.
htp
2018-04-09, 17:35
garota napisał/a:
Niestety kochani moje oko detektywa musi tym razem stanąć po stronie płci przeciwnej. Okno zamknął kierowca, j🤬y k🤬a tępak facet w piździec. Co to karwa za pomysł był. Może jeszcze później jeszcze chciał ją wyr🤬ać w dupę jak tego ruskiego policjanta w słynnym filmiku.
J................8
2018-04-09, 17:59
k🤬a tylko laska by na to wpadła
Ja p🤬le co za tumany p🤬lone no k🤬a jego mać
A niech im teraz tam hiena wskoczy i wyr🤬a
Niby żyrafa roślinożerna, a na rybę się połasiła.
Ja p🤬le... Zabroniłbym tej tepej k🤬ie jakiegokolwiek kontaktu ze zwirzętami... Zakaz k🤬a wjazdu do k🤬a wszystkiego... idz pan w c🤬j...
podpis użytkownika
Ola gringo
ja sie nie dziwie... p🤬lona angielska glupia suka. Angole i angolki to półmózgi...